Черкаси: п’яний депутат дебоширив, бився та наїхав на 3 людей

Черкаси: п’яний депутат дебоширив, бився та наїхав на 3 людей
У Черкасах нетверезий депутат обласної ради Олександр Рибченко побив іншого воїна афганця, сів в автівку та наїхав на 3 людей. Постаждалих доправили у лікарню.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив місцевий журналіст Валерій Воротник, пише ТСН. ua.

11 лютого очільник фракції парії воїнів Афганістану Олександр Рибченко «засвітився» в кількох інцидентах.

«Ввечері зайшли з друзями поговорити за кавою до бару "Чайка". Але змушені були піти, бо неможливо стало далі там перебувати. Приблизно о 19.00 до бару завалив (не можу інакше це назвати) скандально відомий в місті депутат облради О. Рибченко. Ледь стоячи на ногах, в компанії таких саме нетверезих жінок, Рибченко сів за столик і почав голосно співати, орати... Ми пішли з бару, бо не витримали цього скотства. На вулиці біля входу на тротуарі стояла... автівка депутата. Щось подумалося, що може статися біда...», - написав він.

За словами Воротника, пізніше йому стало відомо, що, коли Рибченко вийшов із бару, зустрів «афганця» офіцера-ветерана Олега Остапенко, який втратив ноги в Афганістані. Також журналіст зазначив, що Остапенко нещодавно був серед ініціаторів перевиборів голови обласної спілки ветеранів Афганістану.

«В ж..пу п'яне мурло Рибченко почав гамселити Олега, розбив йому обличчя, окуляри, бив ногами, коли той впав на сніг... Коли перехожі зробили сволоті зауваження, «Риба» сів в свою машину, пробував тікати... Розвертаючись, розбив чиюсь машину, що стояла на парковці, (Лексус) збив двох людей. Переїхав Олега Остапенка... Але і це ще не все. Рибченка намагалися зупинити власновидці. Він відчайдушно бився. Але врешті п'яне «тіло» заспокоїли. Кажуть лунали постріли і чули звук розбитого скла», - розповів він, додавши, що поранених та травмованих нібито доправили в лікарню.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику!


Згодом Воротник також наголосив, що Рибченко «косить» під інфаркт.

«Перший раз чую, що людина в стані інфаркту така неадекватна та агресивна. А от для алкогольного або наркотичного сп'яніння це доволі типовий стан. Тим більш сам бачив його поведінку безпосередньо перед пригодою. Він був п'яний, це дуже м'який вислів», - заявив журналіст.

Своєю чергою правоохоронці підтвердили інформацію щодо інцидента з депутатом місцевим ЗМІ.

«Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння. Його освідували і виявили, що у нього в крові 1,14 проміле алкоголю. Свідки події, які побачили пригоду, витягли Олександра Рибченка з автомобіля і намагались затримати, стверджують, що той одразу кинувся знімати номери з власного авто. При цьому свідки пошкодили йому автомобіль», - розповіла прес-офіцер Управління патрульної поліції у Черкасах Зоя Вовк.

Окремо вона зауважило, що унаслідок наїзду Олег Остапенко отримав черепно-мозкову травму та інші тілесні ушкодження і був доправлений до 3-ї міської лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.