Директора волинського лісгоспу підозрюють в оборудках на 2 мільйони

Директора волинського лісгоспу підозрюють в оборудках на 2 мільйони
На Волині правоохоронці повідомили про підозру директору директору Державного підприємства «Ковельське лісове господарство», який завдав шкоди природі на понад 2мільйони гривень.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Волинська прокуратура підозрює директора лісгоспу у вчиненні незаконної порубки дерев у лісах, що заподіяло істотну шкоду, перевищенні службових повноважень, які спричинили державним інтересам тяжкі наслідки, та службовому підробленні.

Прокурори спільно зі працівниками управління захисту економіки у Волинській області Національної поліції встановили, що керівник підприємства із середини січня по березень минулого року подавав завідомо неправдиві офіційні документи для отримання дозволів на проведення суцільних санітарних рубок та вибіркових санітарних рубок. Також він забезпечив видачу головним лісничим лісового господарства лісорубних квитків на здійснення санітарних рубок на земельну ділянку, яка вибула з користування підприємства, що завдало шкоди довкіллю обсягом понад 2,1 мільйона гривень.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтею246, частиною 3 статті 365, частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Директора волинського лісгоспу підозрюють в оборудках на 2 мільйони
13 лютий, 2017, 19:09