Лучан запрошують до обговорення вартості проїзду в маршрутках

Лучан запрошують до обговорення вартості проїзду в маршрутках
Жителів міста закликають прийнять участь у громадському обговоренні щодо доцільності підвищення тарифу на проїзд у міському транспорті.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

"Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань 20 лютого 2017 року відбудуться громадські слухання з обговорення регуляторного акту проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху та у режимі маршрутного таксі», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 3,00 грн. до 4,00 грн.", - йдеться у повідомленні.

Захід відбудеться 20 лютого о 15:00 в приміщенні Центру надання адміністративних послуг (4 поверх).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приклад показав Конотоп !!!!
Відповісти
В результаті обговорення "прийняли рішення" про підняття вартості проїзду в 10 грн.
Відповісти
По давній традиції, в робочий для всіх час, щоб перевізники та міськрада напхали повний зал статистів, які забезпечать цілковитий "одобрямс"! Так тримати! Скоро і по 10 їздити будемо! Або настав таки час вимагати, як в Конотопі, справедливості. Хай проведуть це після гучного розголосу в ЗМІ та з афішами про час та місце на білбордах, в вихідний день чи після роботи, хоча б о 18:00! Так ні, сц*котно, там же проти реальної громади страшнувато буде язиком плескати. А те "обговорення", яке буде - то щось на зразок "референдуму" в Криму. То, може, не варто профукати вміст своїх гаманців, а нарешті захистити свої інтереси??? Громадо, ВСТАВАЙ!!!
Відповісти
В робочий день, в робочий час...
Відповісти
Останні новини
Лучан запрошують до обговорення вартості проїзду в маршрутках
16 лютий, 2017, 15:51