У Луцьку басейн хочуть почистити за сотні тисяч гривень

У Луцьку басейн хочуть почистити за сотні тисяч гривень
У луцькому басейні спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву плавання збираються провести хімічну очистку. Різниця вартості очищення басейну, згідно з тендерними пропозиціями – близько 200 тисяч гривень.

Про це йшлося під час брифінгу 17 лютого.

За словами заступника міського голови Юрія Моклиці, назріває «скандальчик». Мовляв, 16 лютого закінчився тендер на хімічну очистку басейну, і «поза спинами пішла інформація» про можливість корупції. Одна з фірм оголосила вартість послуги у 150 тисяч гривень, інша ж – на 200 тисяч більше.

«Закономірно, що виграти мала б та, що дала менше. Але сторона, скажімо, басейну, та ті, хто дав більшу ціну, переконують, що в них інша якість», – каже Моклиця. Тож, протягом наступного тижня він обіцяв скрупульозно та публічно вивчати питання, а потім оприлюднити рішення. Тому він попросив, аби ніхто не робив висновків завчасу.

«Можливо, загрозу корупції ми розуміємо та оцінюємо, тому дуже детально і дуже скрупульозно до цього ставимося», – підсумував Моклиця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може за ці кошти новий збудувати..Це булаб перша спортивна споруда за 25років а може і більше збудована містом
Відповісти
Як на мене, то стаття якось не до кінця прозоро все висвітлює. Одні дали 150 інші на 200 більше ... 150 за що? А 350 за що? Різниця занадто велика можливо то зовсім іншні по типу хімічні очистки? Про тип та якість цих "очисток" жодного слова у статті не написано. Цікаво і те чому пан Моклиця каже про "закономірність виграшу тієї ціни, що дешевше". Це достатньо необачно, зажди те, що краще набагато дорожче! Цікаво було б почути думку хіміка який чистить воду або санстанції... На мою думку стаття має на меті "Просунути" думки пана Юрія. А о це вже дійсно цікаво, чому ми всі маємо думати як пан Юрій?
Відповісти
Був період коли моя дитина не могла займатися в басейні через алергію на хлор. Та останім часом таких проблем не виникало.. впевнений, що велика ціна обумовлена хорошою якісттю очистки. Я ЗА 350! Для наших дітей НАЙДОРОЖЧЕ!
Відповісти