На «Ягодині» затримали чоловіка з 5-ма кілограмами психотропів

На «Ягодині» затримали чоловіка з 5-ма кілограмами психотропів
На Волині затримали громадянина України, який ввіз понад 5 кілограм пігулок з психотропною речовиною.

Прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про незаконне придбання та перевезення з метою збуту психотропних речовин у особливо великих розмірах, вчинені 39-річним черкащанином, який тимчасово мешкає в одній з країн Прибалтики, - повідомили у прес-службі прокуратури.

Увечері 17 лютого 2017 року в зоні діяльності митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС, з ініціативи та за орієнтуванням працівників Центрального апарату та обласного Управління Служби безпеки України був затриманий автомобіль «BMW 530D», який в'їхав в Україну з Республіки Польща.

Під час проведення поглибленого митного огляду у конструктивних порожнинах кузову та салону автомобіля, а також серед особистих речей громадянина були виявлені пакунки з пігулками загальною вагою понад 5 кг та пакунки з порошкоподібними речовинами вагою понад 160 г.

Усі виявлені пігулки й речовини у ході проведення огляду місця події вилучені слідчим слідчого відділу УСБУ у Волинській області.

З'ясувалося, що вони містять особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, – МДМА. Наразі зловмиснику, який намагався ввезти їх в Україну, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Він затриманий. Вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ч. 3 ст. 305
Відповісти