«Волинь» програла останній спаринг у Туреччині

«Волинь» програла останній спаринг у Туреччині
У останньому спарингу на зборах в Туреччині «Волинь» зустрічалася з казахським клубом «Іртиш» (Павлодар).

Гра проходила на зустрічних курсах з значною кількістю небезпечних моментів з боку обох суперників, - повідомили у прес-службі клубу.

До перерви ініціативою більше володіли лучани, у яких могли відзначитись Петров, Мемешев і Дудік. І якщо з першої спроби останній з десяти метрів свій шанс не реалізував, то на 26-й хвилині після розрізного пасу Мемешева Артем чітко замкнув подачу ударом по воротах – 1:0. За дві хвилини Дудік міг подвоювати перевагу, але кіпер «Іртиша» врятував свою команду. А на 37-й хвилині павлодарці в контратаці зуміли зрівняти рахунок – 1:1.

Ще до перерви «Волинь» могла забити принаймні двічі, проте удар Горопевшека з лінії воротарського майданчика виявився неточним, а після пострілу Романа Никитюка з 30-ти метрів воротар суперників перевів м’яч на кутовий.

Після відпочинку гра вирівнялася і на 57-й «Іртиш» зумів забити другий гол. Лучани прагнули відігратися, але постріли Мемешева та Дмитренка мети не досягли. Відтак, незважаючи на загалом непогану гру, матч завершився з рахунком 1:2.

Склад «Волині» у цьому поєдинку: Кичак, Романюк (Шандрук, 70), Горопевшек (Марушка, 80), Мелінишин, Задерецький (Бескоровайний, 60), Р.Никитюк (Тракало, 85), Тетеренко (Тимошенко, 80), Ляшенко (А.Никитюк, 60), Дудік (Дмитренко, 70), Мемешев, Петров (Могіль, 66)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» програла останній спаринг у Туреччині
20 лютий, 2017, 06:28