Гунчик обіцяє «потужного» кандидата на мера Луцька

Гунчик обіцяє «потужного» кандидата на мера Луцька
На прийдешніх виборах міського голови Луцька «Солідарність» підтримає «достойного, потужного кандидата».

Про це заявив у інтерв’ю ВолиньPost голова Волинської ОДА і депутат облради від «Солідарності» Володимир Гунчик.

Нагадаємо, через смерть Миколи Романюка у Луцьку мають бути перевибори. Поки секретарем ради залишається Юлія Вусенко. Проте представники партії «Укроп» хочуть її заміни ще до виборів. Такі наміри підтримав і депутат Євгеній Ткачук, який був лідером луцької «Солідарності». Він вважає, що нинішній секретар не зможе керувати містом.

Через незгоду із позицією керівництва «Солідарності» Ткачук вийшов із партії. Після цього представники луцької «Солідарності» відвідали Адміністрацію Президента, де говорили про ситуацію в місті.

«Все добре. Той, хто був «тимчасовим пасажиром» в поїзді БПП-«Солідарність», на одній із станцій «спригнув» і пішов додому. Нічого страшного я в тому не вбачаю. Зайшли інші пасажири і наш поїзд рухається далі. Вибачте, «святе місце пусто не буває». Партія працює, має осередки у всіх районах та містах. Результати виборів у об’єднаних територіальних громадах показали, що за підтримки незалежних кандидатів ми маємо перемогу у 8 із 15 громад. Я вважаю, що це непоганий результат», - відзначає Володимир Гунчик.

«Звичайно, ті події, які відбулися із Євгеном Ткачуком, певним чином стурбували мене як депутата обласної ради. Я мав на цю тему розмову із керівництвом партії, мав розмову в Києві із республіканським керівництвом партії. Тому було прийняте рішення отримати більш глибоку інформацію: що відбувається в міській партійній організації. Саме тому депутати від «Солідарності» і позафракційні депутати (Петро Нестерук і Микола Яручик, - ред.) відвідали Київ. Я також був присутній. В нас відбулася ділова розмова. І такі зустрічі будуть продовжуватися. Сьогодні ситуація в місті досить непроста. Блок Петра Порошенка-«Солідарність» і в обласній, і в міській раді зацікавлені, щоб всі процедури відбувалися в правовому полі. «Солідарність» як грала, так і буде грати лідируючу роль. І ви побачите достойного, потужного кандидата на посаду міського голови», - додає Гунчик.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю З ГОЛОВОЮ ВОЛИНСЬКОЇ ОДА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде йому потужний)удар в голову
Відповісти
Такого ж "потужного", як вiн сам. Щоб потужностi вистачало вiд журналiстiв втiкати.
Відповісти
Як посадова особа Гунчик обіцяє застосування адмінрескрсу. Щоб робити такі заяви, спочатку треба піти з посади.
Відповісти
то він обіцяє кандидата,чи підтримає?
Відповісти
женя не гарно зробив, дуже не гарно, як останній продажний іуда, як щур, що втікає з корабля, він у відповідальний момент кинув партію, друзів, виборців і перебіг до колишніх опонентів, перекупився мабуть. але гроші не врятують продажну душу...
місту потрібен керівник, а не маріонетка з швейцарським хазяїном!
Відповісти