У Луцьку десятки небайдужих здали кров для військового госпіталю

У Луцьку десятки небайдужих здали кров для військового госпіталю
Два дні у Луцьку триває акція Всеукраїнського благодійного проекту «Допомогти може кожен», у рамках охочі здають кров для пацієнтів Луцького гарнізонного військового госпіталю.

Тож протягом 20–21 лютого 43 людини зголосилися стати донорами та здали кров у станції переливання в рамках акції, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Цього року ініціатива відбувається під гаслом «Здай кров – стань супергероєм». Тож усі донори отримують це почесне звання, а також наліпку з зображенням улюбленого героя коміксів «Марвел» та «DC»: Супермена, Бетмена, Жінки-кішки, Аквамена, Флеша, Месника, Зеленого Ліхтаря, Людини-павука, Халка, Росомахи, Залізної людини, Капітана Америки, або будь-кого з Фантастичної четвірки чи Хранителів. На наліпці людина, яка здала кров, зможе вказати своє ім’я та залишити цей своєрідний пам’ятний знак на почесному плакаті проекту «Допомогти може кожен».

Як розповів співорганізатор акції у Луцьку Олександр Романчук, акція триватиме до 24 лютого включно, але «супергероями» вже стали 43 людини. До того ж, дехто з учасників акції здавав кров вже понад сорок разів (проспект Волі, 47).

Усіх, хто теж має бажання долучитися до благодійної ініціативи, запрошують прийти у станцію переливання крові щодня до 24 лютого включно з 10.00 до 13.00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку десятки небайдужих здали кров для військового госпіталю
21 лютий, 2017, 16:21