Директор луцької будівельної компанії поділився секретами успіху*

Директор луцької будівельної компанії поділився секретами успіху*
Будівельна компанія «Інвестор» буквально увірвалася на ринок нерухомості Волинської області. Масштабна рекламна кампанія швидко зробила її відомою навіть за межами нашого регіону, а оригінальність та інноваційність їхніх проектів приваблює щоразу більше клієнтів.

Відтак, у своєму інтерв’ю ВолиньPost директор компанії «Інвестор» Андрій Разумовський розповів, як його компанії вдалось досягнути успіху, а також про проекти компанії.

Зокрема, про комплекс таунхаусів «Струмочок», що в селі Струмівка, який було здано в експлуатацію минулого року.

«Ми його створили, збудували та здали. І що дуже важливо - продали. Наші клієнти дуже задоволені якістю житла та комфортом. Вони оцінили всі переваги та тепер рекомендують нашу компанію», - розповів Андрій Разумовський.

Також у 2016 році компанія «Інвестор» почала одразу три проекти - «Супернова», «Юпітер» і «Парковий квартал», які сьогодні зводяться за графіком та користуються попитом серед

«На мою думку, успіх – питання умовне. Ми просто робимо свою роботу та йдемо далі, це постійний рух вперед. Також ми в першу чергу думаємо про комфорт клієнтів.Тому ми, як спеціалісти, завчасно продумуємо усі моменти, аби зробити для людини максимально комфортним момент переїзду. Тобто намагаємося зробити так, аби наш клієнт після переїзду не докладав зусиль, щоб щось переробляти», - наголосив Андрій Разумовський.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ’Ю АНДРІЯ РАЗУМОВСЬКОГО ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Директор луцької будівельної компанії поділився секретами успіху*
23 лютий, 2017, 21:34