Волинський посадовець обійшовся штрафом, бо зізнався у корупції

Волинський посадовець обійшовся штрафом, бо зізнався у корупції
Ковельський міськрайонний суд виголосив вирок провідному спеціалісту-адміністратору сервісного центру № 0742 Міністерства внутрішніх справ України Петру Зейку, якого звинувачували в одержанні хабара.

Про це пише Район. Ковель.

Петро Зейко «погорів» 14 вересня 2016 року приблизно о 12:00, отримавши 1500 гривень за сприяння в безперешкодній здачі у територіальному сервісному центрі МВС екзамену з теорії та практики водіння транспортного засобу. Того ж дня затримали і начальник цього центру Віталія Новікова, який вимагав та одержав 2500 гривень за сприяння у безперешкодній та пришвидшеній процедурі перереєстрації двох автівок.

Під час досудового розслідування військовий прокурор Луцького гарнізону підполковник юстиції Євген Давидов та Петро Зейко у січні 2017 року уклали угоду про визнання винуватості. Обвинувачений визнав провину та добровільно повідомив правоохоронні органи про обставини його вчинення, а йому замість позбавлення волі «дарували» штраф. Врахували і те, що постраждалих у кримінальному провадженні немає.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук ухвалив затвердити угоду про визнання винуватості. Він оштрафував Зейка на 22 тисячі гривень з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади строком на один рік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський посадовець обійшовся штрафом, бо зізнався у корупції
22 лютий, 2017, 16:47