Луцьк: кличуть на відкрите тренування з тайського боксу

Луцьк: кличуть на відкрите тренування з тайського боксу
У Луцьку запрошують на відкрите тренування з тайського боксу «Opengym».

Про це в Facebook пише тренер бійцівського клубу «PITBULL» Сергій Снитюк.

«Уже цієї неділі, 26.02 о 9:00 наш спортивний зал відкриє двері для усіх бажаючих спробувати себе на стійкість, витривалість та бойовий характер. У програмі: фізичні навантаження, ознайомлення із ударною технікою, спаринги та тренування з лапами.
Прийдіть та пориньте у цей захоплюючий вид бойового мистецтва. Адреса: Карбишева 1, "Адреналін сіті", 2-й поверх, початок о 9:00. Вхід вільний. Довідки за телефоном: +380994323183», - написав він.



«Для мене тайський бокс став невід’ємною частиною життя.Тому наш бійцівський клуб "PITBULL"прагне пропагувати серед лучан цей вид спорту, адже регулярні заняття покращують самопочуття,координацію рухів, витривалість, гнучкість, спритність, швидкість та силу. Також це є чудовий спосіб зняття стресу. Тренування у нас не з легких, але під силу кожному.

Загалом у бійцівському клубі боксує близько сотні вихованців. Є наймолодша група – дитяча, де тренуються діти від 6 до 15 років. Є аматорська група «Здоров’я» для учасників різного віку, які займаються тричі на тиждень по годині.

Відкритті тренування проводимо уже не вперше, цю хорошу традицію започаткував наш головний тренер Богдан Мороз. Зазвичай, приходять як новачки, так і спортсмени нашого клубу. Батьки мають можливість подивитися на бойову майстерність своїх дітей. А багато хто залишається тренуватися у нас і надалі, адже цей спорт дійсно захоплює. Хочеться також запросити спортсменів інших бійцівських клубів нашого міста, адже це хороший обмін досвідом.

Лише сильні обирають тайський бокс , ставай сильнішим разом із нами!», - зазначив тренер бійцівського клубу "PITBULL" Сергій Снитюк.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ВІДКРИТОГО ТРЕНУВАННЯ


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не поїхати тобі тату в АТО щоб син гордився а не виріс сцикуном як ти?
Відповісти
Останні новини
Луцьк: кличуть на відкрите тренування з тайського боксу
22 лютий, 2017, 18:08