У Волинській ОДА - вакантна посада антикорупціонера

У Волинській ОДА - вакантна посада антикорупціонера
У Волинській обласній державній адміністрації створили антикорупційний сектор та оголосили конкурс на заміщення вакантної посади.

Про це стало відомо з розпорядження голови Волинської ОДА, - передає Конкурент.

Структура займатиметься організацією заходів правової та оборонної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції, виконання і контролю за їх здійсненням місцевими органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями області в межах, визначених законодавством.

Сектор підпорядковується голові обласної державної адміністрації, здійснює свої повноваження та функції під його безпосереднім керівництвом.

Загальні вимоги до кандидата на посаду завідувача:

Освіта – вища, не нижче ступеня магістра;

Досвід роботи – на посадах державної служби категорій "Б" чи "В" або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Спеціальні вимоги:

Освіта – військового спрямування;

Знання законодавства – Конституція України; Закон України "Про державну службу"; Закон України "Про запобігання корупції"; Закон України "Про місцеві державні адміністрації"; Закон України "Про місцеве самоврядування в Україні"; Закон України "Про основи національної безпеки України"; Закон України "Про оборону України"; Закон України "Про військовий обов'язок та військову службу"; Закон України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону"; Закон України "Про Збройні Сили України; Указ Президента України від 23.09.2016 № 406/2016 "Про Положення про територіальну оборону України"; інші законодавчі та нормативно-правові акти, які регулюють діяльність відповідного галузевого напрямку роботи.

Професійні чи технічні знання – володіння інформацією стосовно ключових цілей державної політики у сфері національної безпеки та оборони, бачення шляхів забезпечення їх досягнення на місцевому рівні; знання основних географічних, соціально-економічних характеристик області та її оборонного потенціалу; оперативне розуміння пріоритетів вирішення в області завдань з питань оборонної роботи, забезпечення правопорядку, протидії злочинності та тероризму); знання та наявність бачення специфіки області з питань національної безпеки та оборони, ефективного використання її потенціалу; поінформованість щодо процесів реформування органів військового управління та правоохоронних органів, які функціонують в області; знання основ бюджетного законодавства у сфері національної безпеки та оборони, системи контролю за цими фінансами.

Спеціальний досвід роботи – досвід роботи на керівних посадах кадрової військової служби.

Знання сучасних інформаційних технологій – вміння використовувати комп'ютерне обладнання та працювати з Microsoft Office (Word, Excel, Power Point); навички роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Інтернет.

Лідерство – ведення ділових переговорів; вміння обґрунтовувати власну позицію.

Прийняття ефективних рішень – вміння вирішувати комплексні завдання; вміння працювати з великими обсягами інформації.

Комунікації та взаємодія – вміння ефективної комунікації та публічних виступів.

Впровадження змін – здатність підтримувати зміни, управляти ними та працювати з реакцією на них.

Управління організацією роботи та персоналом – вміння працювати в команді та керувати командою; вміння розв'язання конфліктів.

Особистісні компетенції – дипломатичність та гнучкість; вміння працювати в стресових ситуаціях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно, як при таких високих вимогах просочується "СІРІСТЬ" ?..
Відповісти
Ближайшие месяцы будут самые интересные! Мы наблюдаем за тем, как умирают палачи украинского народа, сволочь которая превратила одну из самых больших и богатых стран Европы в крепостное стойло.
Мы наблюдаем за тем как в конвульсиях погибает олигархат в Украине и это будет верх достижения Революции Достоинства!
Відповісти
І як попасти з такими вимогами!!! Пройде лише сам корупціонер!!!
Відповісти
як тут то і освіта відповідна і перелік вимог такі що хай тобі де а як в екологію то понабирали і прокурара і податківця і інших що сидять тепер і гунчик службові проводить щомісяця бо таких спеціалістів набрали що два слова до купи звязати неможуть...якость не послідовно це все
Відповісти
Останні новини
У Волинській ОДА - вакантна посада антикорупціонера
23 лютий, 2017, 03:15