У Луцьку планують новий автобусний маршрут №5

У Луцьку планують новий автобусний маршрут №5
У Луцьку оголосять конкурс на новий автобусний маршрут №5: «Лідавська – Дубнівська».

Таке рішення прийняли під час засідання виконкому Луцькради у четвер, 23 лютого.

Він пролягатиме вулицями та проспектами у прямому та зворотному напрямках: Лідавська, Карпенка-Карого, Конякіна, Гордіюк, Відродження, Ветеранів, Чорновола, Соборності, Перемоги, Шопена, Волі, Дубнівська (місця міжзмінного відстою на вулицях Лідавській та Дубнівській).

Як розповів начальник управління транспорту Анатолій Миронюк, маршрут запроваджують на запит мешканців вулиці Дубнівської. Натомість член виконкому Олег Бондарук цікавиться, як у Луцьку будуть запроваджувати систему електронного обліку пасажиропотоку, адже в умовах конкурсу на маршрут його умов немає.

Миронюк пояснив, що система дуже дорога, а законодавець не визначив, хто має платити за її облаштування. Мовляв, поки немає згоди громади на підвищення ціни квитка, перевізники не готові платити, а в бюджеті – «дірка». Тому вихід – лише спонсорські кошти.

А депутат Віктор Ящук пояснив, що маршрут дуже важливий для мешканців вулиці. Адже 9 оборотних рейсів дозволять її частково «розвантажити». Також оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №17, №17а.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на маршрут, який охоплює Рівненську і Відродження розуму не вистачило!
Відповісти
Запустіть маршрутку 18а "Дубнівська-СТ "Калина" щоб виглядав так: Дубнівська, Київський м-н, Рівненська, гот. «Лучеськ», Відродження, 2 лікарня, Ветеранів, «Там-Там», 5 школа, Перемоги, Шопена, Волі, ЦУМ, Б. Хмельницького, Ст. ринок, Д. Галицького, Гнідавська, ДЕПО, Потебні, Львівська, АС-2, Цукровий з-д, Полонка, Дачний масив "Промінь", Дачний масив "Калина".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку планують новий автобусний маршрут №5
23 лютий, 2017, 11:11