Фестиваль «Тарас Бульба» повертається

Фестиваль «Тарас Бульба» повертається
Перший український рок-фестиваль, який виховав ціле покоління прихильників альтернативної музики та дав старт не одному десятку популярних сьогодні рок-гуртів, «Тарас Бульба» повертається.

Про це повідомляють організатори.

Особливістю фестивалю є конкурсна програма, яка дає можливість показати себе та розвинутись молодим музичним гуртам. Обов'язкова умова участі – виключно україномовні пісні, адже ровесник незалежності «Тарас Бульба» – «фестиваль впертого духу!»

Фестиваль відбудеться традиційно в місті Дубно, що на Рівненщині, 14-16 липня. Організатори обіцяють багато хорошої, якісної української музики, яка лунатиме на рок-, джем- та акустичній сценах.

Окрім конкурсної програми на публіку чекає низка гостей фестивалю, серед яких – NOKTURNAL MORTUM, INFECTED RAIN (Молдова), STONED JESUS, SINOPTIK, FARINHATE, @TRAKTOR та ін.

Бажання взяти участь в конкурсній програмі вже виявили понад 60 гуртів з різних міст України. Відбір триватиме до 31 березня. Усім гуртам, які хочуть взяти участь у фестивалі, необхідно заповнити анкету-заявку на офіційному сайті фестивалю.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.