Подарунки дівчині, подрузі, знайомій на 8 березня*

Це можливість красиво висловити свою симпатію і почуття коханій дівчині, а може зробити комплімент жіночності подрузі. Подарунок дівчині на 8 березня має бути красивим і надихаючим, таким, що зробить її щасливою!

Дівчата різні, одні – ніжні та романтичні, інші – рішучі і наполегливі, треті, як батарейки – енергійні і емоційні. Об'єднує їх любов до прикрас, але тільки для кожної з них ювелірний подарунок повинен бути особливим.

Золоті сережки з сапфірами, цитринами, аметистами і гранатами «Медовий пунш»
Золоті сережки з сапфірами, цитринами, аметистами і гранатами «Медовий пунш»


Для романтичної дівчини

Вона любить замрієні кольори, мережива, пишні спідниці, може розгледіти фігурки тварин в контурі хмар, іноді сумує під ліричну музику. Таку дівчину легко образити, вона ніжна і вразлива. Що їй подарувати? Витончені прикраси в світлій колірній гамі, наприклад, у формі квітів. Ювелірний подарунок на 8 березня коханій дівчині може бути виконаний в романтичному стилі, прикрашений орнаментом чи стилізованими сердечками.

Срібний підвіс «Лисичка» з фіанітами
Срібний підвіс «Лисичка» з фіанітами


Дівчина-сонце

Вона заряджає все навколо оптимізмом і невгамовною енергією, говорить голосно і весело, любить звертати на себе увагу, готова заради цього навіть на дрібні витівки, часто нагадує вередливу дитину. Але такій дівчині можна багато пробачити, адже важко знайти більш харизматичну і привабливу людину. Подарунок на 8 березня подрузі, яка заряджає позитивом вибрати нескладно. Їй сподобаються яскраві, великі й незвичайні прикраси

Золоті сережки з перлами «Неоніла»
Золоті сережки з перлами «Неоніла»


В стилі rock

Вона смілива, навіть трохи зухвала і рішуча. Ідеї подарунків на 8 березня жінки, спосіб життя якої «rock»: сучасні прикраси у стриманій гамі, які не рясніють кольоровими каменями, але оздоблені символічними образами. Допустимі ювелірні аксесуари з дещо брутальним дизайном. Якщо ви підбираєте недорогий подарунок на 8 березня подрузі, зверніть увагу на прикраси з срібла.

Сережки і браслет із золота з діамантами
Сережки і браслет із золота з діамантами


Прихильниці класики

Вона не любить занадто яскравих трендових речей, віддає перевагу класичному суворому одягу і стримана в емоціях. Для такої дівчини краще вибрати лаконічні прикраси, наприклад, акуратні класичні сережки із золота з перлами і діамантами будуть більш доречні, ніж велика біжутерія.

Золоті сережки з сапфірами, цитринами, аметистами і гранатами «Медовий пунш»
Золоті сережки з сапфірами, цитринами, аметистами і гранатами «Медовий пунш»


Для фатальних красунь

Вона любить червоний колір, доглянута, трохи зарозуміла, з повадками кішки. Ідеї подарунків на 8 березня дівчині -вамп – золоті прикраси з гранатами, рубінами, діамантами. Від ювелірних котиків і зайчиків в даному випадку краще відмовитися.

Щоб подарунок на 8 березня дівчині купити заходьте на сторінки каталогу Zlato.ua. У ньому зібрані найкрасивіші і сучасні коштовності, які стануть весняним натхненням для вашої Леді.

Джерело матеріалу: https://zlato.ua/news/tips-for-choosing/gift-girl-for-8th-march/

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже сподобались сережки на другій фотці) Комусь будуть гарні подарунки на 8 марта, а можливо й мені щось перепаде і в цьому році)))) Минулої весни на це свято пам’ятаю як чоловік купив каблучку з опалом на Злато і сховав у наборі цукерок))) Вийшло дуже цікаво і оригінально. Куштуючи цукерки навіть не очікувала на таки сюрприз)))
Відповісти