Стильний Луцьк: весняні перевтілення

Стильний Луцьк: весняні перевтілення
Після холодної зими, снігу і похмурих днів жінкам властиво відчути прихід весни примірками одягу, нанесенням більш яскравого макіяжу, зміною зачісок. Зазвичай усі магазини влаштовують розпродажі зимових колекцій та презентацію нових.

А для шанувальників моди у Луцьку в рамках «Lutsk Fashion Weekend» в клубі «Опера» у суботу, 25 лютого, відбулися «Весняні перевтілення».

Організатори підготували справжній модний бум із розважальною програмою, показом колекцій, фітнес-тренерами, розмовами про їжу та модні тенденції.

Ведуча заходу українська ікона стилю Світлана Рижук продемонструвала своє вміння одягатися, а організаторка Анна Тріль подарувала панянкам настрій на увесь вечір.

Розважали гостей учасниці музичного конкурсу WMA Катерина Гулюк, Августина Федорова, Тетяна Яцишина, Дар'я Остапук, Тетяна Корчмарук та Вікторія Шанта.

Дизайнерка Жанна Тріль розповіла про модні тенденції весни-літа 2017 року. Збільшені плечі на кардіганах, сорочках та сукнях, мереживо та рюші, прозорі топи на бретелях, вкорочені брюки, – такими бачать стильних жінок дизайнери. Кольорова гама цього сезону теж вражатиме. Особливе місце матиме колір «молодої зелені», який займе почесне місце в маст-хев весняно-літнього сезону.

Для жіночих перевтілень коуч-тренер та дизайнер Наталя Ісаєва з відомою дизайнеркою Жанною Тріль вибрали охочих панянок та підібрали їм вбрання від «Intention», «Kuma» та «Real Brand Butik».

Одяг від «Intention Brand» представила дизайнерка Наталя Ісаєва. До слова, бренд пропагує використання тільки натуральних тканин. Жінка в образі від «Intention» – легка, натуральна, впевнена у собі. Пошиття та фактури створюють образ свободи, кольори приносять спокій, а дизайн суконь лаконічний та вільний. Одяг від цього бренду, як правило, стриманих кольорів, немає кричущих та ультра яскравих. Здається, дизайнерка навмисне гралася із фактурами тканин та дозволила злегка «перебільшити» речі і зробити нині модний «оверсайз».

Колекцію нижньої білизни демонстрував «Glamour Butik». Спочатку на подіуму моделі демонстрували халатики та пеньюари, а опісля – нижню білизну. Переважали чорні та червоні кольори, мереживо та панчохи. До слова, моделі на високих підборах із закритими фатином обличчями в нижній білизні виглядали спокусливо, а подекуди і трішки з викликом до суспільства.

Хатнім вбранням радували «Shato homewear», і гості відчули домашній затишок та тепло. Натуральні тканини, зручне вбрання та стримані кольори створили атмосферу комфорту та м’якості.

У Луцьку добре відомий бренд «Kuma» демонстрував вбрання з відчуттям впевненості та комфорту. Деякі образи, продемонстровані моделями, дарували практичність як у повсякденному житті, так і для ділових зустрічей. Жінка від «Kuma» ділова і в той же час стильна та практична. Сорочки з мереживом, шкіряні сукні і спідниці, брюки-кюлоти і кардигани захоплювали та дивували.

Для любителів дизайнерського вбрання світових брендів свою колекцію представив «Real Brand Butik». Елегантні та строгі сукні, брюки, сорочки та блузи в різноманітних кольорах та фактурах захоплювали подих. Бренд показав жінку в різних образах: кішка, дівчина-школярка, метелик, рок-зірка і т.д.

Про останні тенденції макіяжу розповіла візажистка Тетяна Лукашик, а також випробувала його на одній із гостей. До слова, міняти та перевтілювати жінку пробували і за допомогою зачіски. Перукарка Яна Маланій продемонструвала вміння перевтілювати жінку за допомогою зачіски на охочій дівчині.

Про правильне харчування розповіла засновниця FoodFex, а тому, як привести фігуру в порядок, навчали тренери фітнес-клубу «Maximus» Вікторія Казакова та Віталій Андрейчук. Вчитися володіти майстерністю східних танців навчала Анджеліка Арутюнян.

«Весняні перевтілення» подарували лучанкам декілька годин прекрасного вбрання, кольору та відчуття свободи. Відвідувачки охоче ділилися враженнями від побаченого та запевняли, що відчули на собі весняне перевтілення – хто в одязі, а хто й у душі.


Текст - Оля Валянік
Фото - Олег Міткевич

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно писати організатор дизайнер...та інші слова, для прикладу є зарубіжні глянці.
Відповісти