Китаєць через «Ягодин» незаконно перевозив автозапчастини

Китаєць через «Ягодин» незаконно перевозив автозапчастини
На Волині митники зупинили спробу незаконного ввезення запчастин до авто.

Громадянин Китайської Народної Республіки, менеджер з логістики однієї з компаній м. Гонконг мав намір перемістити з порушенням через «Ягодин» понад 12,2 тисяч штук популярної серед водіїв та споживачів продукції, - інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській оласті.

Зокрема, під виглядом канцелярського приладдя, аксесуарів до авто та для гаджетів на адресу одного з агропідприємств Дніпропетровської області переміщувалися вартісні запчастини та аксесуари до автомобілів, контролери заряду сонячних батарей, сумочки для сніданків, сумочки-органайзери дорожні, коврики для фітнесу, плівка для обклеювання автомобілів.

Невідповідність фактично переміщуваного вантажу задекларованим товарним позиціям працівники Волинської митниці встановили в ході більш детального огляду.

Оскільки громадянин Китаю подав органу доходів і зборів документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування, ваги, кількості товару та неправдиві відомості, то на підставі ч.1 статті 483 Митного кодексу України працівники Волинської митниці склали адмінпротокол.

Вантаж , що переміщувався з порушенням митного законодавства, вилучено.

Наразі матеріали у цій справі передано до Любомльського районного суду, який й визначить міру відповідальності порушника.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відпустіть китайця він наш друг
Відповісти
Останні новини
Китаєць через «Ягодин» незаконно перевозив автозапчастини
01 березень, 2017, 14:38