Волиняни оцінили переваги зарплатних проектів ПриватБанку*

Волиняни оцінили переваги зарплатних проектів ПриватБанку*
Бюджетні та комерційні організації Волині оцінюють оперативність, зручність відкриття зарплатного проекту в ПриватБанку та хороші переваги в обслуговуванні для своїх працівників.

Перелік сучасних інноваційних переваг тепер уже державного ПриватБанку на початку 2017-го року активно використовує все більше бюджетних організацій медичної та промислової галузей, органів влади.

Важливо, що зняття готівки з карток безплатне не лише в мережі банкоматів ПриватБанку, а усіх без винятку банкоматах України. А в інтернет-банкінгу Приват24, яким користується вже понад 10 млн українців зручно цілодобово здійснювати всі регулярні платежі: поповнення картки, мобільного телефону, оплату комунальних послуг, замовлення квитків.

Повідомити про рішення перейти на обслуговування зарплатного проекту до ПриватБанку доволі зручно. Достатньо надіслати повідомлення на офіційному сайті або завітати до найближчого банківського відділення.

“Зарплатний проект у ПриватБанку вигідний обом сторонам - і роботодавцю, і його працівникам. Підприємство скорочує витрати на інкасацію та час для організації виплати зарплати. Бухгалтер може зараховувати гроші працівникам на картки в будь-якому українському банку однією відомістю через Приват24 і в будь-який момент - подивитися, чи її опрацьовано. А співробітники в свою чергу економлять до 400 гривень на рік, які б раніше довелося витрачати на комісії за зняття готівки в банкоматах чужих банків. У ПриватБанку найбільша в Україні мережа банкоматів”, - зазначає керівник напрямку залучення та реалізації зарплатних проектів ПриватБанку на Волині Сергій Ковальчук.

Зарплатна картка для отримання зарплатні, авансів, виплат на відрядження. Оформляється безплатно. Зняття готівки безплатно в усіх без винятку банкоматах України. Доступна до використання після видачі та активації.

Картка “Універсальна” з можливістю отримати кредит до чотирьох зарплат. Оформляється теж безплатно. Розрахунки в торговельній мережі - безплатно. Має пільговий період кредитування до 55 днів.

А ще ПриватБанк має свою родзинку - виготовляє картки з індивідуальним дизайном клієнта. Щоб замовити таку пластикову картку, потрібно виконати декілька простих кроків на сайті ПриватБанку carddesign.privatbank.ua . Зокрема, обрати тип картки (Універсальна миттєва, Універсальна Голд чи Картка для виплат), завантажити необхідне фото чи картинку для дизайну картки. Якщо картка призначена для третьої особи - поставити позначку “Карта у подарунок”, обрати будь-яке зручне із 57 відділень ПриватБанку на Волині для отримання картки або ж замовити доставку кур’єром

Додаткові переваги:

- зарплатні проекти для співробітників випускаються та обслуговуються безплатно;

- керівний склад може безплатно оформити картки рівня Gold з кредитним лімітом до 75 000 грн;

- співробітники отримують SMS про зарахування зарплати на картку;

- картка «Універсальна» дає можливість отримати кредит до чотирьох зарплат;

- тарифи на РКО (від 0%) нижчі, ніж у конкурентів (від 0,5 до 1%).

Додаткові сервіси до зарплатного проекту:

Розрахункові листки. Співробітники можуть подивитися та роздрукувати свій розрахунковий листок через банкомат, термінал самообслуговування чи Приват24. Бухгалтеру більше не треба витрачати час на надання цієї інформації.

Облік робочого часу. Інноваційний сервіс, за допомогою якого можна контролювати графік роботи співробітників (своєчасність приходу на роботу, тривалість робочого дня, перерви тощо).

Мобільний додаток «ПриватВідомість». Бухгалтер може оперативно перевіряти статус зарплатної відомості за допомогою мобільного додатка. Це дозволить скоротити строк зарахування зарплати співробітникам і швидко зв’язатися з банком у разі проблем.
Кредитний ліміт для комерційного підприємства. Отримуєте додаткові кошти на поточний рахунок для безперебійного фінансування поточної діяльності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни оцінили переваги зарплатних проектів ПриватБанку*
02 березень, 2017, 18:00