Повідомили, коли відремонтують «аварійні» ділянки на луцьких дорогах

Повідомили, коли відремонтують «аварійні» ділянки на луцьких дорогах
До 15 квітня обіцяють усунути аварійно небезпечні ділянки на дорогах Луцька.

Про це повідомлять у Департаменті житлово-комунального господарства Луцькради.

Так, станом на сьогодні, 3 березня, проводяться роботи за технологією «холодного асфальтобетону» на вулицях Ковельській, Окружній, Гордіюк, Парковій, перехресті Шевченка – Набережна, Рівненській, Винниченка, тривають роботи на проспекті Відродження. Загалом використано 33 тонни холодного асфальтобетону.

«Також із настанням сприятливих погодних умов на найбільш зруйнованих ділянках доріг, що утворилися внаслідок різких перепадів температур та значної кількості циклів замерзання – розмерзання, проводиться фрезування асфальтобетонного покриття проїжджої частини з метою зменшення ямковості, які в подальшому будуть заасфальтовані гарячим асфальтобетоном», – йдеться в повідомленні комунальників.

Так, на сьогоднішній день провели роботи на вулицях Набережній, Ковельській та тривають роботи на вулиці Окружній. «Терміновий ремонт аварійно небезпечних вибоїн проводиться шляхом засипки відфрезованим асфальтобетоном, який виконується працівниками ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», – пояснюють в повідомленні.

Для проведення всього комплексу відновлювально-ремонтних робіт поточного характеру на 2017 рік виділено 15 000 тисяч гривень, що в повній мірі дасть змогу забезпечити виконання робіт та безпечне пересування людей та автомобільного транспорту вулицями нашого міста, – зазначають у департаменті.

Усунути аварійно-небезпечні ділянки на дорогах міста повністю заплановано до 15 квітня поточного року.

Також в місті для забезпечення належного санітарного стану територій продовжується робота з ручного прибирання газонів, тротуарів та прибордюрної частини вулиць. Працює тротуарна техніка для механізованого прибирання кругів та перехресть. Розпочато механізоване прибирання проїжджої частини вулиць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
15000грн та це ж всю украіну можна відремонтувати
Відповісти
Останні новини
Повідомили, коли відремонтують «аварійні» ділянки на луцьких дорогах
03 березень, 2017, 15:26