Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 9)

Волонтерський проект «Діти Небесного Легіону» (част. 9)
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Стали відомими імена ще двох дітей, якій можна допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.


Максим – син героїчно загиблого солдата Збройних Сил України Івана Петровича Ващені, посмертно нагородженого орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Менш ніж за місяць хлопець відзначить 14-річчя.

Максим навчається у 8 класі Дулібівської школи. Розповідає, що любить фізкультуру, хімію. Захоплюється футболом, трішки баскетболом та тенісом. А у майбутньому має мрію стати фотографом.

Із захопленням Максим розповідає про свої подорожі. Каже, що мріяв би також бувати в Парижі і побачити Ейфелеву вежу.

З відомих людей хлопець захоплюється творчістю Сергія Притули. Хотів би зустрітися з шоуменом.

Хлопець розповідає, що він дуже любить природу. Наприклад, подобаються такі дикі тварини, як пума, тигр та гепард. Вдома ж є кролики, кілька собак та кішок.

Своїм беззаперечним життєвим прикладом Максим вважає тата. Хлопець пригадав одну веселу історію, пов’язану з сімейною прогулянкою, коли татусь ще був живий: «Коли ще був живий мій тато, то ми сім'єю дуже любили ходити в ліс по гриби. І одного разу я відійшов від мами з татом і почув якийсь шум. Тоді я подумав, що це якісь дикі собаки. Коли я почав кричати, то до мене швидко прибіг тато. І як виявилось, це були не собаки, а дві білочки. Після цього ми ще довго сміялися з цього випадку».

З теплотою розповідає Максим і про маму: «Моя мама дуже добра, лагідна й терпляча. Вона робить все для того, щоб нам добре жилося. Завжди підтримує, допомагає. Купляє мені все, що я прошу. Дуже любить нас з сестрою. Інколи і посварить. Але все одно вона в нас найкраща. Я її дуже люблю. Коли йду до школи, то завжди цілую».

Бажаючи у всьому підтримувати матусю, Максим старанно виконує свої обов’язки по господарству. Це –натерти буряків для свиней та кроликів, принести води та дров.

Задумується хлопчина і над долею держави. Говорить, що якби мав доступ до влади, зробив би усе задля припинення війни на Сході.

На День народження Максим хотів би отримати спортивний костюм та, по можливості, кросівки. Про матеріальну допомогу сім’я не просить. Мама хлопчика Людмила говорить: «Думаю, є люди,які більш потребують грошової допомоги, ніж ми». Хоча й зізнається, що побутових труднощів вистачає, тож усі їх вона намагається долати.

Максим був би дуже радий вітальним листам (поштова адреса – в приват). Щодо костюма, то мама хлопчика просить не конкретні речі, а по можливості сертифікат на купівлю. У Максима нестандартна фігура, тож хочеться, аби подарунок підійшов.

Давайте разом долучимося до того, аби подарувати Максиму Ващені гарне свято!

КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Максим Ващеня – невдовзі 14років (17.03.2003).
Ріст: 158 см. Розмірвзуття: 38-39.
Омріяний подарунок: спортивний костюм.




Вікуся, яка невдовзі відзначить свій 3-й День народження, є донькою загиблого на Сході Героя Олександра Грошева, котрий нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Попри те, що дівчинка ще така маленька, вона вже показує свої перші вміння й таланти. Віка швидко розвивається, вміє рахувати до 10, а також дуже багато розмовляє.

Характер малечі вже яскраво виражений – вона життєрадісна, любляча, вихована й розумна. Вікуся любить малювати, дивитися мультики. Її улюблені мультиплікаційні персонажі – Баранчик Шон та Свинка Пеппа.
Маленька Віка дуже любить тварин. Вдома є собачка по кличці Пушочок, котрого вона поки називає «Пучочок», а також кошенятко Джесіка.

Мама дівчинки Лариса, розповідаючи про свою доню, говорить, що ідеальним подарунком на День народження для неї був би ляльковий будиночок, так як малеча дуже полюбляє гратися в ляльки. Також сім’я не відмовиться від матеріальної допомоги (картка – в приват).

Давайте разом подаруємо незабутній День народження маленькій Віці!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Вікторія Прокопчук (Грошева) – невдовзі 3 роки (31.03.2014).
Ріст:96 см. Розмір взуття: 24-25.
Омріяний подарунок: ляльковий будиночок.




Христина Ващеня скоро відсвяткує своє 17-річчя. А тато дівчинки Іван назавжди залишиться 39-річним – механік-водій танку 51-ї механізованої бригади героїчно загинув 18 червня 2014 року в бою на околиці Станиці Луганської.

Зараз Христина навчається в 11 класі школи с. Дуліби. Розповідаючи про себе, говорить, що ще з дитинства почала захоплюватися вокалом. До цього часу захоплення дівчини так і не змінились. А ще їй подобається футбол та баскетбол.

Мрії Христини є доволі реалістичними, проте – гарними та здійсненними. Дівчина розуміє, що для їх реалізації треба багато працювати над собою. Вона розповідає: «Я мрію, коли виросту, стати хорошою людиною, добре поступити у ВНЗ, знайти хорошу роботу і купити собі мотоцикл».

В майбутньому юна вокалістка бачить себе співачкою. Каже, що хотіла б бути відомою людиною.

За словами Христини, одним з найкращих способів проведення дозвілля для неї є читання. Вона розповідає про своє захоплення: «Мені дуже подобаються книги Стівена Кінга, і вибрати улюбленого персонажа в них просто неможливо. Коли я читаю, то переймаюсь життям всіх персонажів і вони (кожен по різному) є моїми улюбленими».

Життєвим авторитетом для дівчини є її героїчний батько. Про маму вона теж говорить з особливою любов’ю: «Моя мама дуже добра, любляча й терпляча. Вона робить все для того, щоб нам добре жилося. Завжди підтримує, допомагає. Дуже любить нас з братом. Хоч і сварить інколи, але тільки тоді, коли я зроблю щось не дуже хороше. Але все одно вона в нас найкраща і я її дуже люблю і поважаю».

У свої 16 дівчина є свідомою патріоткою, котра дуже любить Україну. Про свою державу Христина говорить: «Україна – це моя Батьківщина. Хоч тут і не все дуже добре, але вона в нас найкраща. В Україні живуть найдобріші люди, які нагороджені наймилозвучнішою мовою в світі і добрим серцем».

На День народження у якості подарунка Христина хотіла б отримати новий рюкзак та кросівки. Також вона була б дуже рада вітальним листам (поштова адреса – в приват).

Давайте разом долучимося до того, аби забезпечити Христинці гарні подарунки на День народження!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Христина Ващеня – невдовзі 17років (26.03.2000).
Ріст: 160 см. Розмір взуття: 37-38.
Омріянийподарунок: рюкзак або кросівки.



Майя Корець у наступному місяці відзначить свій 8-й День народження. Її татусь Роман загинув у липні 2015 року, захищаючи Україну у зоні проведення Антитерористичної операції. Напівсиротами залишилися двоє маленьких дівчаток.

Нині Майя навчається у 2-му класі. Дівчинка дуже захоплюється хореографією. Любить танцювати, але відповідну секцію не відвідує. Мама переконана, що донечці не вистачить на усе часу, оскільки та вже відвідує декілька інших гуртків.

Нині дівчинка робить акцент на вокал, адже любить співати і їй це вдається. Майя розповідає, що вона часто виступає. Але й на цьому перелік захоплень донечки Героя не завершується. Також Майя добре малює та відвідує гурток малювання.

Одна з заповітних мрій дівчинки – побачити море. Також вона зізнається, що жодного разу не була за кордоном.

Майя розповідає, що вона любить школу. Багато в чому бере приклад з вчительки, котра є для дівчинки авторитетною людиною. Також допомагає мамі по господарству.

Так як юна Майя займається вокалом, вона хотіла б отримати у подарунок на День народження «справжній мікрофон». Крім того, мама дівчинки Оксана розповідає, що в сім’ї є певні матеріальні потреби, тож бажаючі можуть допомагати шляхом переказів на картку (реквізити – в приват). За словами Оксани, Майя також потребує черевички, туфельки (розмір – див. нижче).

Давайте разом долучимося до того, аби День народження донечки загиблого за Україну Героя був незабутнім!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
КОРОТКО ПРО ГОЛОВНЕ:
Майя Корець – невдовзі 8 років (17.03.2009).
Ріст: 135 см. Розмір взуття: 37.
Омріяний подарунок: мікрофон для вокалу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.