Важливо знайти золоту середину: волинський священик про соцмережі

Важливо знайти золоту середину: волинський священик про соцмережі
У час масового поширення електронних ресурсів церква має використовувати усі можливості, аби спілкуватися з вірянами. Проте варто не забувати й про небезпеки від сучасних технологій, аби вони не стали єдиним майданчиком для спілкування.

Про це розповів голова інформаційно-видавничого центру єпархії, клірик кафедрального собору Святої Трійці в Луцьку протоієрей Віталій Собко, повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

Зокрема, Собко зазначив, що серед православних завжди є ті, що не сприймають нічого нового в Церкві і ті, які занадто захоплюються нововведеннями. Важливо ж знайти золоту середину. Це стосується і електронних ресурсів, які дають дуже великі можливості. Отець Віталій переконаний, що священослужителі можуть і повинні використовувати усі засоби, аби доносити Боже слово.

Проте необхідно пам’ятати про загрози й небезпеки з боку нових технологій. Слід розуміти, що інтернет, соціальні мережі є додатковим, а не основним засобом комунікації духовенства й мирян. І ці ресурси стають шкідливими для духовного життя, якщо не наближають, а віддалюють людину від Бога й Церкви, якщо не приводять до храму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Важливо знайти золоту середину: волинський священик про соцмережі
05 березень, 2017, 18:12