Картини для душі: у Луцькраді розпочалася виставка «квіткових» картин

Картини для душі: у Луцькраді розпочалася виставка «квіткових» картин
У приміщенні Луцької міської ради розпочалася виставка картин відомої волинської художниці Світлани Костукевич. Експозиція, представлена до огляду, складається із майже двох десятків полотен, які майорять різнобарвними квітами.

Відкриття виставки відбулося 7 березня.

Секретар міськради Юлія Вусенко, яка теж завітала на відкриття, подякувала художниці за чудову можливість помилуватися різнобарвними та живими картинами. «Люди, які мають якийсь дар, – додатково поціловані Богом люди», – зауважила секретар міськради. Вона побажала художниці творчої наснаги та мистецьких звершень.

Принагідно Вусенко запросила лучан відвідувати міськраду, аби милуватися виставкою. Авторка подякувала за теплі слова. Вона зауважила, що неспроста виставка стартувала у переддень свята весни. Мовляв, свято у душах залишиться, навіть коли відійде політична складова. Адже цей день несе в собі і початок весни, змін та дарує нові надії.

За словами Костукевич, те, що її виставка відбудеться у міськраді – честь, бо роботи зможу побачити велика кількість людей. «Я колись прочитала, що якщо художник малює квіти, то він буде довго жити молодим. Я захотіла бути довго молодою. Коли починається весна і з’являються квіти, для мене починається нове дихання», – розповіла майстер.

В експозиції представлено 18 полотен із квітами, а також картини із зображенням Старого міста. «Боюся, щоб не забудували», – підсумувала художниця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Картини для душі: у Луцькраді розпочалася виставка «квіткових» картин
07 березень, 2017, 10:52