Стильний Луцьк: Наталія Чуль

Стильний Луцьк: Наталія Чуль
Наталія Чуль, підприємиця

Яскрава та цілеспрямована жінка, яка любить експериментувати з одягом та захоплює із перших хвилин знайомства. Власниця невеличкого бізнесу, волонтерка, стилістка – неповний список занять Наталки.

Героїня рубрики два роки займається волонтерством – допомогою бійцям АТО, родинам загиблих, дітям військових та протягує руку допомогу усім, хто опинився в складних життєвих ситуаціях.

«Через складну ситуацію в країні і ключові, пріоритетні потреби я почалася займатися громадською діяльністю та волонтерством. Також шукаю можливості для саморозвитку та розвитку громадянського та правового суспільства. Я переконана, що власні амбіції можуть почекати якийсь період часу і всі хто можуть, повинні включатися в перебудову країни та її підтримку», - розповідає героїня.

Між тим стилістка цінує у людях відвертість та відкритість та вважає за необхідне будь-які речі обговорювати та вирішувати усе без «закулісних ігор».

До слова, Наталка так і поводиться в усіх ситуаціях, цінує відвертість та очікує від оточуючих того ж. Тим часом, жінка вважає, що в різних життєвих ситуаціях необхідно застосовувати трішки більше дипломатизму, але все ж схиляється «не замовчувати проблеми та відверто про них говорити».

В одязі героїня надає перевагу елегантному, нешаблонному кежуалу. Не любить перевантажувати свої образи деталями та біжутерією. Іншими словами, образ повинен бути лаконічним та комфортним.

«Я люблю строгі силуети, багатошарові образи. Але ні в якому разі вони не повинні перевантажуватися ні кольорами, ні принтами. Біжутерії я не маю взагалі. Натомість, люблю ювелірні прикраси, які доповнюють образи», - пояснює жінка.

Наталка обожнює джинси, вважає, що потрібно поставити пам’ятник творцям, які пошили джинси як робочу робу.

В аксесуарах перевагу надає годинникам.

Також Наталя вважає, що в образі будь-якої дівчини не головне марки та бренди, а відчуття стилю. Жінка радить не зважати на лейби, а продумати свої образи, відчувати фактури, кольори та моду.

«Головне підібрати гардероб «під себе», а не сліпо наслідувати модних блогерів», - підсумувала жінка.

Поради від Наталі:

Подивитися: «Сніданок у Тіффані»
Послухати: Океан Ельзи
Посмакувати: риба (у будь-якому форматі)
Почитати: Пауло Коєльйо

«Шкіряний кежуал»


Модні тенденції уже декілька років диктують тенденції багатошаровості та використання у образах «непоєднуваних» речей. Сукні поверх штанів, спідниці поверх джинсів, легкі туніки із в’язаними «важкими» кардиганами – такі мікси можуть мати різний «характер» образів і використовуватися як у повсякденному житті так і на ділових зустрічах.
Для свого образу героїня обрала шкіряну сукню Beymen Club, клітчаті штани та ботільйони Mango.



«Весняний оксамит»

Оксамитові тканини уже декілька сезонів тримаються на піку моди. Дизайнери цьогоріч пішли далі від традиційних оксамитових сукенок і пропонують панянкам урізноманітнити свій гардероб штанцями, жакетами та навіть майками із цієї тканини. Усі стилісти застосовують поєднання оксамиту із легкими тканинами. Цікаво, що в модних блогах доволі часто радять використовувати «вільний оксамит» і не обтягуватися такими речима «із ніг до голови».

До слова, оксамит доволі вибаглива тканина, і візуально додає у вазі навіть дівчатам модельної зовнішності, тому стилісти радять бути обережними із «оксамитовими образами».

Наталка обрала для свого образу оксамитові брюки Mango, сукню GF Ferre, молочні туфлі Mango.



«Замшевий елегант»

Усі панянки полюбляють використовувати тотал-луки в одному кольорі. Найчастіше, на сторінках модних видань та в блогах зустрічаємо тотал-блек образи.

Але стилісти радять використовувати і інші кольори для побудови нарядів. Часто-густо, панянки розбавляють свої вбрання яскравими доповненнями на кшталт жакетів, сумок та шаликів.

Наталка у своєму образі використала білі бойфренди Mango, сумку і платок Love Moschino, ботільйони Mango, білу шовкову майку та замшевий жакет.




«Запчастини» до образів

В гардеробі кожної дівчини є багато деталей для доповнення образів. Наша героїня полюбляє годинники, сумки та шалики.




Оцінювати образи Наталки взялася художниця, ілюстраторка та стилістка Анастасія Горобець:

«Відчувається, що героїня цікавиться модою, стилем, адже пересічної жителькою Луцька її не назвеш.

Перший образ підібраний цікаво: шкіряна сукня поверх штанців в клітинку,взуття, що повторює матеріал сукні – виглядає як добре продуманий на скомбінований образ.

Жінці пасує така дещо «скандальність» в одязі, таке відчуття, ніби вона робить виклик писаним модним канонам.

В другому образі імпонує сукня героїня, а яскраві жовті вкраплення – родзинка образу.

В третьому образі забагато білого в центрі, що виглядає трішки дисгармонійно. Хоча образ доволі цікавий, бо поєднує легку блузу, джинс та замш».

ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК


Автори рубрики дякують за допомогу Innerspace. Простір для роботи, творчості та відпочинку, що в Луцьку на вулиці Парковій, 5.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тьху! штани - порвані!
Відповісти
і ще скажіть мені що це гарно
Відповісти
Дуже гарно, відчувається смак в усьому! Стильно та вишукано!
Відповісти
Наталя совсем забыла когда носила безумные пласмасовые красные очки и безвкусную бижутерию .... короткая память у красавици )))
Відповісти
а чоботи на секонді купила
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк: Наталія Чуль
09 березень, 2017, 09:30