Лучани знялися в реаліті-шоу «Чотири весілля». ВІДЕО

Лучани знялися в реаліті-шоу «Чотири весілля». ВІДЕО
Подружжя Юлії та Василя Киричуків з Луцька стало учасниками реаліті-шоу «Чотири весілля», зайнявши друге місце зі своїм україно-європейським весіллям.

Шоу знімали ще влітку, а показали в ефірі каналу «1+1» 25 жовтня.

Згідно з правилами шоу, наречені змагаються у проведенні найкращого весілля. Цього разу у програмі святкували мусульманське, татарське та кримське весілля.

Луцька пара позиціонувала своє весілля як європейське з українським нахилом.

Святкували молодята у ресторації «Зелений гай». Тут же ж і провели виїзну церемонію. Вінчалися Юля та Василь у Свято-Троїцькому соборі.

Гостям на весіллі у луцької пари пропонували меню, яке склав наречений. Адже сам він є ресторатором, співвласником кафе «Базилік».

Родзинкою серед напоїв став напій хріновуха. Це така горілка, яка настоєна на хроні.

Музичний супровід для луцьких молодят забезпечив фронт-мен гурту «Чорні черешні» Юрій Поліщук.

Пара, бали якій виставляли інші наречені, зайняла друге місце на проекті. Найбільше дівчата розкритикували відверту сукню нареченої з привікдритою спиною.

«Це була моя ідея і про участь у шоу я не шкодую. Тай чоловік не шкодує, адже він так само як і я готовий до неординарних вчинків і є відкритими людьми», - зазначає Юля Киричук.

Наречена каже, що вже нині може сказати, що оцінювання велося не зовсім чесно. І судить про це навіть по тому, як сама оцінювала дівчат.

Самі ж наречені розповідають, що познайомилися, коли Юля з подружкою їли морозиво. До них підійшов Василь та спитав, чи дівчат не закусали комарі. Так і почалося знайомство майбутньої пари. Наречений, який старший за свою дружину на 14 років, каже, що сприймає її таку, як вона є, і вподобав «гарну, тендітну дюймовочку».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чому не писали про те весілля що також приймало участь у тому проекті і навіть здобуло перемогу,учасники також були лучанами!а це весілля було дійсно цікаве,хоча..могло бути й краще
Відповісти
Піарять бо проплатили!
Відповісти
Останні новини
Лучани знялися в реаліті-шоу «Чотири весілля». ВІДЕО
01 листопад, 2012, 17:35