За небезпечну знахідку волинянин відсидить рік в тюрмі

За небезпечну знахідку волинянин відсидить рік в тюрмі
У волинянина, котрий раніше мав судимість за зберігання наркотичних речовин, вилучили канабіс, суд виніс вирок - рік позбавлення волі.

Про це 1 листопада повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

Працівники локачинської міліції виявлено та вилучено у 35-річного жителя міста Нововолинськ поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження. Вага знахідки – майже 30 грамів. Згідно з висновком експертизи, встановлено, що подрібнена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено, – канабіс.

Чоловік розповів, що восени 2011 року знайшов поліетиленовий пакет із наркотичною речовиною, висушив її та подрібнив для власного вживання без мети збуту.

Правоохоронці встановили, що чоловік уже не вперше потрапляє у поле зору працівників міліції. У минулому він мав судимість за злочини, пов’язані зі зберіганням наркотиків та зброї, а також грабежами.

Проти нововолинського любителя дурману порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Локачинський районний суд Волинської області присудив чоловіку один рік позбавлення полі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За небезпечну знахідку волинянин відсидить рік в тюрмі
02 листопад, 2012, 11:49