Медики врятували життя водія авто, в якому трапився вибух. ВІДЕО

Медики врятували життя водія авто, в якому трапився вибух. ВІДЕО
Отримавши опіки вісімдесяти відсотків шкіри, 25-річний волинянин зараз знову вільно говорить і рухається.

Про це повідомляє ВОДТРК.

Нагадаємо, у вересні в Луцьку на вулиці Градний Узвіз стався вибух у вантажному автомобілі Mercedes – водій отримав опіки. В автомобілі вибухнула упаковка мисливського пороху, яка зберігалася там.

25-річний Олександр потрапив до лікарні із глибокими опіками – третього ступеня. Олександр був при свідомості та міг розповісти лікарям, що з ним сталося, але стан його був надзвичайно важким. У перші дні медикам довелося поборотися за життя молодої людини.

Потрапивши до палати інтенсивної терапії, Олександр почав видужувати. Йому зробили декілька операцій, постійно проводили інтенсивну терапію. Родині на це довелося витратити близько 100 тисяч гривень, їм допомогли зібрати гроші благодійні фонди і кілька кандидатів у народні депутати. Лікуватися доведеться ще довго, але головна задача лікарів виконана: чоловік житиме. Двадцять років тому людина з опіком вісімдесяти відсотків поверхні шкіри не мала би жодного шансу вижити. Зараз таких рятують.

Цього тижня Олександра випишуть із опікового центру. Він вирушить до Одеси, де йому прооперують очі. За прогнозом медиків, вже через рік чоловік зможе повернутися до звичного життя: працювати, як і раніше, зубним техніком, та виховувати дитину, яка має народитися у листопаді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медики врятували життя водія авто, в якому трапився вибух. ВІДЕО
02 листопад, 2012, 13:10