У волинській школі, де потруїлися діти, відновили навчання

У волинській школі, де потруїлися діти, відновили навчання
Сьогодні, 13 березня, у Лудинській ЗОШ повністю відновили навчання.

Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Устилузької міської ради, – пише Володимир медіа.

За інформацією видання, адміністрація навчального закладу виконала всі рекомендації, зокрема в кабінеті фізики зняли старі шпалери, побілили стіну та стелю, демонтували та утилізували щита дерев’яної підлоги місця ймовірного осередку забруднення. Крім цього, викинули старе обладнання.

Однак, як зазначила заступник Устилузького міського голови Світлана Дубицька, до кінця навчального року навчання у цьому класі не проводитиметься. Рішення про його тимчасове закриття та обмеження доступу як учням, так і працівникам школи прийняла комісія.

Варто зазначити, що навчання у Лудинській ЗОШ було припинено з 3 березня.

Щодо подальшого ремонту у класі міський голова Віктор Поліщук зауважив, що влітку в межах підготовки школи до нового навчального року у кабінеті проведуть ремонт. До слова, усі діти, які були госпіталізовані із ознаками отруєння, виписані із лікувальної установи.

Однак, навчальний заклад й досі перебуває під пильним оком комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Устилузької міської ради, оскільки станом на 10 березня невідома речовина, яка була розлита у класі, не ідентифікована.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинській школі, де потруїлися діти, відновили навчання
13 березень, 2017, 12:16