Волинський сільський голова - фігурант конфлікту в барі

Волинський сільський голова - фігурант конфлікту в барі
Тростянецького сільського голову з Ківерцівського району Олександра Ковальчука звинуватили у побитті жінки. Натомість посадовець заперечує цю інформацію. Каже, на нього звели наклеп.

Про цей інцидент написала на своїй сторінці у Facebook Юлія Лізова, проте пізніше видалила пост. Мовляв, конфлікт трапився у барі «Хутір» у селі Липини поблизу Луцька, де вона відпочивала з подругами.

Зі слів Лізової, Олександр Ковальчук буцімто спочатку залицявся до дівчат, а потім вдарив одну з них.

Своє чергою, Тростянецький сільський голова у коментарі інформаційному агентству ВолиньPost спростував ці звинувачення. З його слів, до бару він завітав на день народження друга. Дівчата на цей момент уже були напідпитку.

Інцидент стався, коли Ковальчук вийшов із вбиральні у барі. «Заходжу, забігає та дівчина та починає шарпати мене за руку. У туалеті я забув ключі від машини, повернувся, а вже друга подруга, вона мене відпихає. Розвертаюсь, махнув та пішов», - описав події чоловік.

Однак, дівчата попрямували за ним до його друзів.

«Почали погрожувати. Я з друзями вибачився перед ними», - каже Ковальчук. Він підкреслив, що допис у соціальній мережі створила дівчина, яка не була очевидцем інциденту.

«Хотів би особисто подивитись тим дівчатам в очі, коли вони протверезіли», - резюмував Тростянецький сільський голова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грошенят захотіла
Відповісти
Диму без вогню не буває. Шось там таки було. І те що голова сільскої ради пяний гуляє по барах, це як мінімум поганий приклад для односельчан.
Відповісти
Як там насправді було ніхто током розповісти неможе,у кожного своя правда!одне тільки ясно чітко-менше пий,Посадовцю,не стидно??????а дівчата теж не промах!!!!!прославилися усі!!!!!!
Відповісти
Прокоментуйте,будьте ласкаві ситуацію свого Підопечного,-цікава Ваша особиста думка!!!!Ще дуже просимо прокоментувати ситуацію Пана Ковальчука за випадок"п'яний за кермом лексуса"-ще у грудні дзвонили дзвонили до Ткачука- але на розмову на жаль невийшов!!!!!!Мабуть дуже хоче щоб приїхали з телебаченням!!!!! Подумайте про людей-вони не залізні,-терпець всьому приходить.....
Відповісти
Оце роздули з мухи слона. Якби він її справді вдарив, це хтось би підтвердив, є ж свідки. Дівчата дуже швидко видалили інформацію з фейсбук, тільки шуму наробили і себе виставили не з кращої сторони.
Відповісти
Останні новини
Волинський сільський голова - фігурант конфлікту в барі
13 березень, 2017, 15:47