Яку соціальну рекламу у Луцьку вважають найкращою. ФОТО. ВІДЕО

Яку соціальну рекламу у Луцьку вважають найкращою. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку назвали переможців Третього міського конкурсу соціальної реклами.

Організатори конкурсу – Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинською обласною громадською організацією «Волинський прес-клуб».

Цього року на конкурс надійшло 20 робіт (з них 4 оцінювалися, як серійні) від дванадцяти учасників.

Конкурс мав шість номінацій, проте через обмежену кількість поданих робіт переможців визначили у трьох номінаціях – «Друкована продукція», «Макет для зовнішньої реклами» та «Відеоролик».

У номінації «Друкована продукція» перемогла Волинська обласна громадська організація «Центр практичної психології сім’ї «Любисток» (керівник – Людмила Переходько). Вони видали і подали на конкурс інформаційні бюлетні, присвячені проблемам ВІЛ-СНІД та проблемам жінок, які виховують дітей з особливими потребами.

У номінації «Макет для зовнішньої реклами» переможцем назвали Волинське православне братство тверезості ім. святого праведного Іоанна Крондштатського (керівник – Степан Ярема).
(на фото нижче - аналоги цих макетів, підготовлені дя випуску календарів)



У номінації «Відеоролик» кращим став авторський колектив студії «Proaction» у складі Антона Аношина та Миколи Мартинюка.



Інші учасники конкурсу

Серед учасників конкурсу, які не перемогли, була реклама Центру допомоги жінкам "Єва" Волинського обласного благодійного фонду "Переображення".

Нижче - два відеоролики, які брали участь у конкурсі.





Довідка

Склад членів журі ІІІ міського конкурсу соціальної реклами, які оцінювали роботи цього року: Ліна Галан – директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; Ольга Куліш – генеральний директор Волинської обласної державної телерадіокомпанії; Богдана Стельмах – заступник голови Волинського прес-клубу; Валерій Петрович – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної педагогіки ВНУ ім. Лесі Українки, координатор українського фонду «Благополуччя дітей у Волинській області»; Оксана Теребус – кандидат філологічних наук, доцент кафедри видавничої справи та редагування і журналістики Східно-Європейського національного університету ім. Лесі Українки; Ольга Максим’як – заступник директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конкурси
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На мою думку реклама "Моя мама мене вб.є" і "Безпечний секс. Одружись і будь вірним" - просто розкішні.
Прикро, що вони не здобули жодних нагород.
Відповісти
Реклама центру "Єва" також була відзначена членами журі, однак на форумі, коли відбувалась концертна програма ніхто за нагородою не вийшов ( не було змоги усім вручити у залі і тому 3 нагородження відбувалося на заключному етапі форуму як свідчення того, що вони найкращі!!!!
Відповісти
Останні новини
Яку соціальну рекламу у Луцьку вважають найкращою. ФОТО. ВІДЕО
02 листопад, 2012, 15:35