У Ковелі побили та пограбували гостя готелю

У Ковелі побили та пограбували гостя готелю
Громадянина Республіки Азербайджан побили та пограбували в готелі в Ковелі.

Розбійників оперативно встановили та затримали, – повідомляють у прес-службі поліції Волині.

У суботу, 11 березня, невідомі у готельному номері у Ковелі побили 45-річного азербайджанця і забрали в нього понад 1 тисячу доларів США. Зловмисники з місця скоєння злочину втекли. Постраждалий звернувся за медичною допомогою до медиків і подав відповідну заяву до Ковельського відділу поліції.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Мова йде про розбій.

У рамках проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 30-річний мешканець Ковельського та 44-річна мешканка Старовижівського районів.

«Обох зловмисників затримали у порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманим слідчі оголосили про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскаціє майна. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі побили та пограбували гостя готелю
14 березень, 2017, 13:28