«Волиньбаскетівець» презентував клуб на Матчі Зірок

«Волиньбаскетівець» презентував клуб на Матчі Зірок
Для будь-якого клубу участь його гравця в Матчі Зірок Суперліги Парі-Матч є подією престижною та надзвичайно важливою.

Цього року волинським шанувальникам баскетболу поталанило побачити в когорті найсильніших баскетболістів України одного з лідерів БК «Волиньбаскет» Миколу Полюляка, – повідомляють у прес-службі клубу.

Наш №13 виступав за збірну Південного Заходу та провів на майданчику понад вісім хвилин. І хоча переміг у цьому шоу-двобої Північний Схід 141:133 (35:36, 42:33, 40:38, 24:26 ), задоволеними залишилися як уболівальники у залі та глядачі перед телеекранами, так і самі гравців та функціонери, що були причетними до цієї феєрії.

Що стосується Миколи Полюляка, то він уже разом із Олександром Мішулою увійшли в історію як одна з найкращих пар, що змагалася у найскладнішому конкурсі – виконавської майстерності. Суть полягала в тому, що двійко гравців почергово долали на дриблінгу весь майданчик, кидали у ціль (імпровізоване велике кільце), вели м’яч у зворотному напрямку, кидали з-під щита, з тим же м’ячем долали втретє увесь майданчик та увінчували таку естафету триочковим кидком.

Так-от, саме в парі Полюляк-Мішула обидва гравці виконали «на відмінно» все з першої спроби, чого в інших дуетах-опонентах не було. І хоча «волиньбаскетівець» долею секунди поступився «дніпрянину», саме овації вболівальників однозначно визнали обох баскетболістів кращими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскетівець» презентував клуб на Матчі Зірок
15 березень, 2017, 09:10