Повідомили склад комісії, яка розслідуватиме погоню ківерцівського поліцейського

Повідомили склад комісії, яка розслідуватиме погоню ківерцівського поліцейського
Службове розслідування за фактом неправомірних дій працівників Ківерцівського відділу поліції очолив Сергій Козак.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

«Відповідно до наказу начальника ГУНП у Волинській області, генерала поліції третього рангу Петра Шпиги від 13 березня призначено та проводиться службове розслідування за фактом неправомірних дій співробітників Ківерцівського відділу поліції. Начальника сектору реагування патрульної поліції та дільничного офіцера поліції сектору превенції Ківерцівського ВП відсторонено від виконання службових обов’язків», – йдеться в тексті.

Відповідно до наказу, інцидент розслідуватиме спеціальна комісія. Очолить її заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак. Заступником голови комісії призначили т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в області Олександра Вініченка.

До складу комісії увійшли:
– начальник управління превентивної діяльності ГУНП в області Володимир Солоненко;

– начальник відділу організації діяльності груп реагування управління превентивної діяльності ГУНП в області Сергій Грицюк;

– старший інспектор відділу інспекції з особового складу управління кадрового забезпечення ГУНП в області Володимир Антонюк.

Також у складі комісії буде представник управління внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Нагадаємо, що в суботу, 11 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського відділу поліції, в неробочий час, керував автомобілем Mitsubishi в стані алкогольного сп’яніння. У його автомобілі знаходився ще один співробітник – дільничний офіцер поліції.

На вимогу поліцейських управління патрульної поліції зупинитися правоохоронець не відреагував, натомість, почав утікати. Внаслідок переслідування правопорушник пошкодив службовий автомобіль патрульних Toyota Prius.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Повідомили склад комісії, яка розслідуватиме погоню ківерцівського поліцейського
16 березень, 2017, 08:36