«Волиньбаскет» дав бій одному із лідерів чемпіонату

«Волиньбаскет» поступився у виїзному матчі южненському «Хіміку», проте чинив гідний опір одному із лідерів чемпіонату.

Про це повідомила прес-служба луцького БК.

Зі стартового вкидання гравці обох команд почали діяти розкуто. Лучани доволі гідно опиралися – 5:3, 8:6,12:12, 14:14. Вдалося це передовсім завдяки влучним пострілам з-за дуги Петра Глушка, Івана Тимощука та Миколи Полюляка.

Під завісу чверті «Хімік» таки зумів відірватися 20:14, однак «Волиньбаскет» героїчно у гру повернувся і звів десятихвилинку практично до рівності — 21:20.

У другому періоді господарі знову різко вийшли вперед, але вкотре гості мінімізували відрив — 32:30, 36:33. Та все ж до сирени «Хімік» забезпечив собі перевагу 42:36.

Клуб із Луцька і в третій чверті виглядав як мінімум не гірше від чинних чемпіонів України. На кожну швидку результативну атаку «Хіміка» «Волиньбаскет» відповідав тим же.

На четверту десятихвилинку суперники виходили за рахунку 59:53. І тут южненці знайшли внутрішній резерв для потужного ривка — 79:63. Здалося, що виснажені вузькою ротацією лучани здадуться на милість переможця, однак який же фінішній спурт вдався «Волинбаскету». Вдвічі приємно, що вдалося це зробити на чужому майданчику однієї з найкращих команд сучасної України.

Поразка 81:70 (21:20, 21:16, 17:17, 22:17), яка все ж-таки дає підстави вважати, що закінчення сезону відбулося в мажорній тональності. У лучан найрезультативнішими були Полюляк (18), Федчук (15) та Коцько (8).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскет» дав бій одному із лідерів чемпіонату
16 березень, 2017, 18:23