Міліцейські пенсіонери на Волині вимагають відновити пільги

Міліцейські пенсіонери на Волині вимагають відновити пільги
Ветерани органів внутрішніх справ Волині вимагають перерахунку пенсій і відновлення пільг.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

За їхніми словами, Міністерство внутрішніх справ не надало в листопаді 2015-го до Пенсійного Фонду повідомлення про перерахунок пенсійних виплат. Свою позицію ветерани МВС і члени Громадського руху пенсіонерів силових відомств України висловили на загальних зборах, а також виклали у резолюції.

Пенсіонери МВС вимагають перерахувати їм пенсії та відновити пільги. Вони стверджують, що вже минуло більше півроку, як це мало статися. Пенсіонер МВС Ігор Александрук каже: «Ми добилися, що міністерство нарешті надіслало підстави для перерахунку пенсій, але тепер уже Пенсійний фонд гальмує».

«СБУ перерахували пенсії, прокуратурі перерахували, судам перераховано. Ми залишилися в стороні. Далі – повне ігнорування йде», - обурюється голова волинського осередку ГО «Громадський рух пенсіонерів силових відомств України» Інна Головачук.

В обласному управлінні Пенсійного фонду від свого центрального керівництва поки ніякої інформації щодо перерахунку пенсій не отримали.

Начальник ГУ ПФУ в області Леся Дацюк каже: «Пенсійний фонд повідомляє про це головні управління Пенсійного фонду в областях, про ці підстави. Ми надаємо списки по цих уповноважених структурних підрозділах. Наприклад, у цій ситуації – ГУНП в області. Вони готують довідки по кожній людині про грошове забезпечення і подають ці довідки нам. А на підставі цих довідок ми проводимо перерахунок пенсій. Ми такого повідомлення від Пенсійного фонду на сьогодні не отримали»

Тим часом волинські пенсіонери МВС подали позов до суду і прийшли на мітинг до ГУНП в області із вимогою відставки Арсена Авакова та перевірки фінансової діяльності управління.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ось-ВАМ!!, повага Шпиги до ветеранів, навіть ніхто не вийшов! До митингувальників, до Данильчуків чи Рижкових та ін Шарікових виходять......
Відповісти
Останні новини
Міліцейські пенсіонери на Волині вимагають відновити пільги
17 березень, 2017, 14:31