На сміттєвоз для Шацька дали майже 1,5 мільйона

На сміттєвоз для Шацька дали майже 1,5 мільйона
Депутат Волиньради проголосували за виділення 1,4 мільйона гривень для придбання техніки для упорядкування Шацького сміттєзвалища.

Про це стало відомо 21 березня під час 12 сесії Волиньради.

«Це не найбідніший район, що ми таку велику субвенцію даємо», – зауважив депутат обласної ради Святослав Кравчук. Мовляв, немає підтверджуючого листа до прохання про 1,7 мільйона гривень., тож озвучена сума лише зі слів.

Натомість депутат Людмила Кирда зауважила, що хоч вчора на «бюджетці» не голосувала за це питання, зрештою зрозуміла його важливість. Адже зараз усі хвилюються за екологію, а Шацький район є особливим, адже чимало волинян їздить туди відпочивати.

Таку позицію підтримав і Михайло Імберовський, який запропонував все-таки не нівелювати важливість питання та віднайти кошти. Натомість директор департаменту ОДА Ігор Никитюк зауважив, що передбачене перерахування коштів на санвузли, а звідти – на Шацьк. Проте такої процедури не затвердить казначейство.

Депутат Андрій Турак запропонував таки виділити 1,7 мільйона гривень із резервного фонду. Гунчик заперечив – цей фонд передбачений для реагування на надзвичайні ситуації в області. Мовляв, для Шацької ОТГ вже виділять кошти із держбюджету, тож хай їх і використовують.

Зрештою, депутати таки погодилися виділити кошти обсягом 1, 4 мільйона з резервного фонду. За проголосував 51 депутат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо не помиляюсь, для шацького ВЖКГ уже придбувались сміттєзбиральні машини за кошти гранту... у минулих роках. Де ці машини, і чи не було крімінальних справ щодо нецільового використання коштів?
Відповісти
Якщло не помиляюсь, для Шоцького ВЖКГ уже було придбано в минулих роках сміттєприбиральна техніка за кошти грантів та місцевих бюджетів.
Питання де вона, і чи не було порушено кримінальні справи за нецільове використання коштів…
Відповісти
Палиця рулить,він ж хоче з Світязя другий Буковель зробити - от і перекачує бабло
Відповісти
Останні новини
На сміттєвоз для Шацька дали майже 1,5 мільйона
21 березень, 2017, 12:29