Прокуратура знайшла порушення в університеті Коцана

Прокуратура знайшла порушення в університеті Коцана
Трьом випускникам СНУ з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, не виплатили грошові допомоги у зв’язку із працевлаштуванням.

Про це 5 листопада повідомила прес-служба прокуратури області.

Такий факт прокурори виявили під час перевірки додержання законодавства щодо працевлаштування випускників у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. Окрім того, у вузі не всі випускники 2012 року, які навчались за державним замовленням, працевлаштовані.

Із 27 випускників Східноєвропейського університету, які мали статус дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, або в період навчання у віці від 18 до 23 років залишилися без батьків, працевлаштували лише шість.

Перевірка відбулась і у Луцькому національному технічному університеті. Із 10 випускників ЛНТУ, які навчались на держзамовленні і мали відповідний статус, працевлаштували лише трьох студентів.

На усунення порушень прокуратура області ректорам вузів внесла подання і до відповідальності притягнула одного посадовця вузу.

Випускникам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що працевлаштувались, уже виплатили 20 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
працевлаштування - це проблема не стільки вузу,скільки держави (оскільки саме вона дає місця на держазомвлення!!!). І саме держава повинна дбати - куди прилаштувати новоспеченого спеціаліста. А якщо державі не потрібні випускники з вищою освітою, то для чого тоді така маса вузів? Немає фабрик і заводів, в школах пенсіонерів викурити силою не можна, в садочок влаштуватися - що на митницю, - куди податися молоді?
Відповісти
за кордон.
Відповісти
А чому згадали тільки Коцана? Що,Божедарник вже ікона? Чи це "джинса"?
Відповісти
Останні новини
Прокуратура знайшла порушення в університеті Коцана
05 листопад, 2012, 15:50