Лучанам покажуть фільм про роль жінок у Революції Гідності

Лучанам покажуть фільм про роль жінок у Революції Гідності
Фільм «Жінки Майдану» покажуть у Луцьку.

Презентація відбудеться 27 березня о 18 годині в Палаці культури Луцька на 2-му поверсі, – по

Автори фільму – Петро Дідула і Ольга Онишко – працювали над ним протягом всіх подій Майдану і після нього. Фільм постійно доповнюється новими документальними історіями про жінок. У продовження документального фільму започатковано проект «Ms. Майдан».

Ольга Онишко – журналістка, громадська активістка, режисер і продюсер. Родом з Галичини, від 2002 року мешкає у США. Продюсер і режисер документального фільму «Три історії Галичини» (2010).

Петро Дідула – журналіст, оператор, фотограф. Випускник факультету журналістики Львівського державного університету ім. І. Франка (1993) та філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету (1999). Учасник низки міжнародних фотовиставок, режисер та оператор. Працює в Українському Католицькому Університеті. Презентація відбудеться за його участю.

Фільм був номінантом на фестивалях Woodstock Film Festival, Culver City Film Festival, планується показ на Richmond International Film Festival, Fort Myers Film Festival, у рамках заходів за права жінок у США у березні із закликом «In Solidarity We Stand».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучанам покажуть фільм про роль жінок у Революції Гідності
23 березень, 2017, 10:32