Медичний центр «Боголюби»: пацієнтів ставимо на ноги за декілька днів

Медичний центр «Боголюби»: пацієнтів ставимо на ноги за декілька днів
Про «лікарню в Боголюбах» у Луцьку знають, здається, усі. Проте більшість, напевно, не підозрює, що насправді медичних закладів за адресою с.Боголюби, вул Лісова – два.

Окрім корпусу Волинської обласної лікарні з кількома відділеннями, тут уже кілька років працює приватний Медичний центр «Боголюби». А від вересня минулого року Центр переїхав у нове приміщення з власними операційними, лабораторіями та стаціонаром. Це дало змогу розширити штат лікарів – а відтак і перелік пропонованих послуг.

Власний новий корпус постав як будівля, одразу запроектована під потреби клініки. Вже на стадії розробки було відомо, скільки потрібно приміщень для кабінетів, палат стаціонару, маніпуляційних та операційних. Так, суворо дотримувались державних будівельних норм (ДБН) при плануванні опалення, освітлення, інших комунікацій. Особливу увагу приділено системі вентиляції – обладнання, яке в Україні виробляє всього кілька фірм, займає окрему камеру в підвалі. Усе це дозволяє забезпечити пацієнтам найвищий рівень комфорту. Та головний ресурс клініки, звичайно – люди.



-Наші спеціалісти – переважно люди молоді, енергійні, разом – одна міцна команда, - вихваляються Тетяна Євгенівна. – Відповідальні, небайдужі. Кожен – фахівець найвищого рівня, готовий не просто проконсультувати, а й продіагностувати на сучасному обладнанні, порадити, підтримати. Найкраща реклама для медика – це відгуки, тож ми намагаємося не просто ставитися до кожного як до пацієнта, що потребує допомоги, а бачити насамперед людину – яка переживає, страждає, хвилюється.

Заклад пройшов державну акредитацію – комплексну перевірку на відповідність сучасним вимогам до надання допомоги, ведення документації тощо. Це дозволяє виконувати тут цілий ряд хірургічних операцій. Стосовно гінекології - тут оперують практично все, аж до видалення фіброматозних вузлів розміром 10-11 см. Операції проводяться лапароскопічно, тож замість шва на місці відкритого розрізу залишається два невеликих проколи. Зменшується і крововтрата – якщо при класичній операції вона становить 200-400 мл, то при лапароскопічній – 20-30. На гінекологічні операції пацієнти приїздять з сусідніх областей, рідше з віддалених, навіть киянки, одна-дві пацієнтки в місяць приїзджають.

З урологічних операцій проводять - насамперед ТУР (трансуретральна резекція) при аденомі простати. Ультразвукове дроблення камінців у нирках – низькотравматична операція одного дня (не потребує госпіталізації). Загальна хірургія – насамперед холецистектомія, апендектомія при апендициті (якщо це не ургентний випадок), судинна – операції на венах нижніх кінцівок.

Наступний етап – пластична хірургія (пластика верхніх повік, вух, обличчя, мамопластика та усі види ліпосакції, включаючи лазерну). Пластична хірургія планує обслуговувати пацієнтів не лише місцевих, а й приїзджих з найближчіх західних областей та Білорусії.

Впровадження новітніх технологій лікування дозволяє зменшити перебування в стаціонарі до одного дня після операції. Вдома, як відомо, і стіни лікують, тож надовше тут залишаються лише за власним бажанням. Пацієнт, поступаючи в клініку, підписує договір на обслуговування та інформовану згоду. Того ж дня проходить обстеження, після обіду – підготовку до завтрашньої операції, а наступного після втручання ранку, переночувавши, може відправлятися додому. Важливий фактор – професіоналізм анестезіологів та висока якість препаратів для наркозу, які добре переносяться та дозволяють легко виходити з нього.

До ціни операції включено оплату роботи хірурга та анестезіолога, наркоз, усе необхідне для її проведення та ліки, якщо вони необхідні після втручання. При цьому необхідності у присутності родичів немає – усі витрати включено до вартості послуг. Тож рідним не доводиться бігати в аптеку, носити їжу, доглядати за хворим – усе це робить кваліфікований персонал.

Для звернення до спеціалістів клініки за консультацією, на обстеженням чи операцію не потрібно направлення – варто лише зателефонувати, аби вас записали на зручний час. Ви потрапите в руки досвічених, але готових і далі вчитися, фахівців, які нададуть вичерпну інформацію про вашу проблеми, порадять способи її вирішення, обстежать і прооперують. За бажанням навіть вручать відеозапис проведеної операції – раптом вам цікаво?

Луцький р-н, с. Тарасове, вул. Лісова, 1б
(між корпусом ВОКЛ і лісом)
тел.: (0332) 20-07-02
(099) 44-55-404
(067) 851-79-38
e-mail:[email protected]
www.bogolybu.com.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Медичний центр «Боголюби»: пацієнтів ставимо на ноги за декілька днів
23 березень, 2017, 11:48