Луцькі депутати хочуть «поборотися» за збереження «перспективи» аеропорту

Луцькі депутати хочуть «поборотися» за збереження «перспективи» аеропорту
Оскільки приватне акціонерне товариство «Луцьке авіапідприємство» хоче перетворення у «Луцьке агропідприємство», Луцька міська рада, яка має частку 30%, має поборотися для збереження аеропорту «Крупа».

Про це йшлося під час засідання «бюджетної» комісії Луцької міської ради у четвер, 23 березня.

Нагадаємо, начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко повідомила, що до Луцькради надійшло повідомлення від ПАТ «Луцьке авіатовариство». У ньому йшлося про загальні збори товариства, які заплановані на 24 квітня. Луцькрада має 30,8% акцій підприємства. Загальна їхня вартість – 854 тисячі гривень, статутний капітал товариства – 2 млн 840 тис 530 грн. На зборах розглядатимуть питання перетворення публічного акціонерного товариства у товариство з додатковою відповідальністю «Луцьке агропідприємство», зміни керівництва та наглядової ради.

Депутати Павло Данильчук, Олександр Кравченко та Борис Смаль вважають, що представники Луцькради повинні поборотися за збереження перспективи облаштування аеропорту. Мовляв, коли Луцьк об’єднається із Підгайцями, територія аеропорту межуватиме із містом. Тому варто «не закопувати його в землю».

Натомість депутат Григорій Пустовіт вважає, що для відновлення існуючої смуги в «Крупі» треба було б виділити більше коштів, ніж на нову. Натомість у Луцьку хочуть розвивати аеропорт у Прилуцькому паралельно із військовим аеродромом, – відзначає депутат.

А депутат Андрій Покровський вважає, що міська рада повинна «торгуватися» на загальних зборах, щоб отримати максимальну вигоду в такій ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хочуть зробити з Луцька - "Нью-Васюки"? Пасажирського аеродрому нема, і не буде. Замалий пасажиропотік. Приватні літаки та чартери - можуть сідати на військовому, краще - пустіть ще один рейковий автобус до Львова, а ще Краще, потяг до Хелма чи до Любліна і все тут. Знайшли чим займатись... Он скоро може виникнути проблема з сміттям, така як у Львові, а сміттєпереробний завод - ще не будують.
Відповісти
Нью_-Васюки, або гейропський Луцьк! Борітеся - здобудете...
Відповісти
Останні новини
Луцькі депутати хочуть «поборотися» за збереження «перспективи» аеропорту
23 березень, 2017, 13:21