«Пишіть заяву, прийдуть інші люди»: Гунчик «взявся» за вугільну галузь

«Пишіть заяву, прийдуть інші люди»: Гунчик «взявся» за вугільну галузь
Починаючи із квітня 2017 року раз на місяць у Нововолинську голова Волинської облдержадміністрації збиратиме збори за участю керівництва шахт, аби заслухати про стан виконання планів галузі на рік. Мовляв, якщо їх не виконуватимуть, «полетять голови».

Про йшлося 23 березня під час робочої зустрічі з профспілковими організаціями вуглевидобувних підприємств області.

«Я мав робочу зустріч з керівниками усіх шахт та керівництвом «Волиньвугілля», – зауважив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик. На його переконання, без стратегічної позиції щодо шахти №10 нічого «путнього» не вийде. Тож, головне завдання – підготуватися до запуску 1 плану шахти №10.

Тому Гунчик заявив, що відтепер раз на місяць він проводитиме робочу нараду у Нововолинську. Туди запрошуватимуть фінансистів, представників генпідрядника, профільного міністерства, представників ОТГ та всіх, хто має стосунок до галузі. У квітні така нарада відбудеться вперше. Її організують не для «обходу територій чи рукостискань», а для того, щоб щомісяця звітували щодо виконання передбачених планів.

Гунчик пригадав, що вже тривалий час всі шахти живуть лише за рахунок «Бужанської», бо це «єдина шахта, яка не робила шахер-махер», а відправляла вугілля на ТЕЦ та отримувала кошти. Тому для початку він поставив завдання представити план збільшення обсягів вугілля та оперативно-перспективні плани робіт для кожної шахти на 2017 рік. Згодом про стан їх виконання звітуватимуть на щомісячних зборах.

Голова ОДА пригрозив: мовляв, якщо минає декілька місяців, а плани геть не виконуються – «пишіть заяву, прийдуть інші люди».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в цього комсомольського оборотня краще за все виходить особисе збагачення.
Відповісти
Останні новини
«Пишіть заяву, прийдуть інші люди»: Гунчик «взявся» за вугільну галузь
23 березень, 2017, 15:38