У луцькому ЦНАПі бракує людей

У луцькому ЦНАПі бракує людей
Оскільки закордонні паспорти у Луцьку оформлюють навіть жителі інших міст, персонал Центру надання адміністративних послуг не може впоратися з усе більшою кількістю клієнтів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 24 березня, - пише інформагентство Волинські Новини.

Пропонували збільшити кількість штатних одиниць у департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» у зв’язку з тим, що у департамент звертаються дедалі більше клієнтів, і існуюча кількість працівників не може забезпечити якісне надання послуг. Йдеться про введення 10 нових штатних одиниць, які працюватимуть в дві зміни.

Як пояснила директор департаменту Лариса Карп’як, зараз працівники змушені здійснювати прийом протягом усього дня, що дуже втомлює, тож пропонують, аби в першу зміну нові працівники працювали на прийомі, а в другу – опрацьовували документи. Вона зауважила, що для того, щоб оформлювати закордонні паспорти, громадяни прибувають з Рівного та Львова, щодня приймають по 200 закордонних паспортів.

Отже, пропонуватимуть виділити фінансування на обладнання нових робочих станцій для видачі цих паспортів – станції повинні себе окупити протягом декількох тижнів. Посадовець зауважила, що оскільки в Прилуцькому та Підгайцях діятимуть структури ЦНАПу, потрібно буде навчити персонал.

Члени комісії підтримали ініціативу введення нових штатних одиниць у ЦНАПі, але просили підготувати окремий проект рішення. Нагадаємо, що члени комісії не підтримали ініціативу створення трьох нових департаментів міськради та відповідне розширення штату, передбачене існуючим проектом рішення. Питання хочуть розглянути знову у вівторок, 28 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.