У Луцьку відновили ремонт доріг і дворів

У Луцьку відновили ремонт доріг і дворів
Сприятливі погодні умови дозволи відновити ремонт вулиць і прибудинкових територій у Луцьку.

Проінспектували вже зроблене перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев і директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, - повідомляє ВРД НСТКУ.

Міська влада ставить перед собою завдання завершити розпочате торік. Оскільки погодні умови сприятливі, то ремонтні роботи уже тривають на 10 прибудинкових територіях, не доведених до ладу минулого року.

Планами на 2017-й поділився перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев: «Рішенням сесії міської ради, яким передбачено перелік прибудинкових територій, за 2 роки (2016-2017) ми маємо зробити 64 двори. 40 прибудинкових територій ми вже зробили. Цього року на прибудинкові території передбачено 20 мільйонів, на ремонт доріг – 10 мільйонів і на поточний ремонт доріг 15 мільйонів гривень».

Зараз облаштовують прибудинкові території на вулицях Гнідавська, 63, 63а, 63б, Сагайдачного, 29 і проспекті Відродження, 14. А тротуари відновлюють на проспектах Волі та Соборності. Також цього року, за словами директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, заплановане будівництво нової дороги на вулиці Липинського і ремонт Кривого валу.

«До кінця цього року заплановано все поставити і освітлення зробити, але освітлення, здебільшого, зроблено ще в минулому році, залишається лише дитяче обладнання доставити і асфальтне покриття. Мені здається, що буде гарно, коли це все закінчиться», – розповів Юрій Крась.

Завершення ремонтних робіт неабияк чекають містяни.

Капітальний ремонт прибудинкових територій відбувається комплексно. Зокрема, відновлюються дорожнє покриття і тротуари, будуються чи реконструюються мережі зовнішнього освітлення, облаштовуються дитячі та спортивні майданчики. А на проспектах Волі та Соборності з’являться довгоочікувані велодоріжки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.