«Бари» на капотах і «по кутках»: у Володимирі не знають, як боротися з «нічним» алкоголем

«Бари» на капотах і «по кутках»: у Володимирі не знають, як боротися з «нічним» алкоголем
У Володимирі-Волинському продовжують торгувати алкоголем із 22 до 8 години, попри прийняту депутатами Володимир-Волинської міської ради ще 19 червня 2015 року заборону.

Контроль за виконанням цього рішення міської ради здійснює поліція, однак в місті є чимало закладів, які цю заборону відкрито ігнорують, – пише Володимир медіа.

«Притягнення до відповідальності відбувається лише на підставі протоколів поліції, – пояснила Оксана Субицька, начальник управління економічного розвитку та інвестицій міськвиконкому. – Так, у 2016-році на адмінкомісії було розглянуто шість протоколів за фактом порушення заборони, і притягнуто до відповідальності п’ять продавців міських закладів торгівлі».

Проте, як відмітив голова ради з питань молодіжної політики та депутат міської ради Максим Клим’юк, це не налякало ні продавців, ні підприємців, бо в нічний час у місті й досі торгують.

«Якщо вночі проїхатись містом, то я впевнений, побачимо як біля магазинів, що працюють цілодобово, люди створюють додаткові «бари», просто на капотах автівок чи на вулиці, по кутках. Здебільшого, це молоді люди… Ми разом із представниками поліції проводили рейд, і, повірте, спиртним вночі торгують у більшості магазинів, які працюють в нічний час», – додав голова молодіжної ради.

При цьому Максим Клим’юк зауважив, що важелі впливу на підприємців – власників цих закладів торгівлі та продавців дуже обмежені, а тому запропонував створити робочу групу, до якої ввійдуть і члени громадської ради, для зустрічей із підприємцями, правоохоронцями та представниками міської влади, що дасть можливість знайти шляхи розв’язання проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Балаклії – знову вибухи
25 березень, 2017, 05:27
«Бари» на капотах і «по кутках»: у Володимирі не знають, як боротися з «нічним» алкоголем
25 березень, 2017, 03:50