Тимошенко продовжує голодування уже 9-ий день, - ЗМІ

Тимошенко продовжує голодування уже 9-ий день, - ЗМІ
Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко не відмовилась від голодування, навіть не зважаючи на вчорашнє рішення ЦВК про перевибори на п'яти проблемних округах.

Про це повідомляє Gazeta.ua з посиланням на слова захисника екс-прем'єра Сергія Власенка.

«Юлія Володимирівна ніколи не ставила питання про окремі округи, вона говорила про те, що вибори від початку і до кінця сфальшовані», - повідомив Власенко.

Окрім того, захисник додав, що Тимошенко «продовжує голодування». «Я вважаю, що вона не припинить голодування. Лікарі мовчать і вони нічого не говорять. А щодо стану Юлії Володимирівни, то можна уявити, як себе почуває людина, як цей час перебувала в лікарні і восьмий день голодує», - додав Власенко.

За його словами, перевибори на деяких округах будуть проведені «красивіше», проте ситуації не змінять.

«Я говорив з нею з цього приводу, але я вважаю, що перевибори не означають нічого. Те, як грубо були сфальшовані результати цих виборів, то перевибори це не зовсім перемога. Як це може сприйматися нормально, коли представники від провладних кандидатів, які програвали по 10-15 тисяч голосів, просто вривалися в ОВК, розривали бюлетені, і тепер говорять про перевибори. Це абсурд. Ситуація буде така, що вони проведуть ці вибори трошки біль красиво, з точки зору зовнішньої картинки і все, але будуть фальшувати так само», - резюмував він.

Як повідомляли ЗМІ, 29 жовтня Тимошенко оголосила голодування. Тоді ж Об'єднана опозиція закликала екс-прем'єра припинити голодування, однак вона відмовилася. Голодування Тимошенко — це її протест проти фальсифікацій на парламентських виборах 28 жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голодуй не голодуй всеодно получиш...!!! :)
Відповісти
Останні новини
Тимошенко продовжує голодування уже 9-ий день, - ЗМІ
06 листопад, 2012, 11:31