У Ковельській колонії били засуджених, - прокуратура

У Ковельській колонії били засуджених, - прокуратура
Працівники Ковельської місцевої прокуратури під час перевірки в Ковельській виховній колонії встановили факти побиття засуджених співробітниками колонії та іншими засудженими.

Відомості про завдання засудженим легких тілесних ушкоджень та про перевищення влади працівниками колонії (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 125 та ч. 1 ст. 365 Кримінального кодексу України) невідкладно внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокурори з'ясовують, хто побив вихованців Ковельської виховної колонії. Триває досудове розслідування, проводяться усі необхідні слідчі дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ай-яй-яй, бідних, нещасних діточок б'ють...Біда, печаль...
Відповісти
Так, бідні дітки, які сидять навіть за вбивство. Їх же треба по голові погладити. Впевнен., що були причини вдатися до крайніх заходів працівниками колонії .
Відповісти
Працівники прокуратури просто безхребетні статисти, які не можуть нормально розібратися в ситуації. І виїхавши на місце події не можуть взяти на себе відповідальнисть та прийняти законне рішення про застосування спецзасобів в той час як засуджені нищать державне майно і погрожують працівникам. Зате притягнути працівника до відповідальності, це вони уміють.
Відповісти
Останні новини
У Ковельській колонії били засуджених, - прокуратура
25 березень, 2017, 20:45