В «Укропі» прокоментували «акцію» «Я «УКРАЛ» Луцьк»

В «Укропі» прокоментували «акцію» «Я «УКРАЛ» Луцьк»
Керівник волинського "Укропу" В'ячеслав Рубльов прокоментував випадок на Театральному майдані, коли хулігани у ніч на 25 березня заклеїли серце на фотозоні "Я люблю Луцьк" малюнком з логотипом партії "УКРОП", замінивши підпис на "УКРАЛ".

Про йдеться в повідомленні на сторінці партії.

«Те, що сьогодні, відбулося в центрі Луцька, нічим, крім вчиненням вандалізму, назвати не можна. Прикро констатувати, що аналогічні за візуальним змістом меми вперше дозволила поширити собі людина, яка є не лише посадовою особою органів місцевого самоврядування, а й є першим заступником Луцького міського голови. Зауважу, що дана інсталяція належить до цікавинок нашого міста і на її виготовлення, окрім спонсорських, частина коштів була виділена і з міського бюджету», - говорить В'ячеслав Рубльов.

«Щодо напису «украл». Мені не хочеться знову вдаватися до юридичного роз’яснення всіх тих процесів, які упродовж останніх кількох тижнів відбуваються у Луцькій міській раді. Наразі тривають суди за позовом екс-секретаря міськради пані Юлії Вусенко. Феміда і дасть остаточну оцінку усього того, що призвело до збоїв у роботі команди не лише депутатів, яких обирала громада, а й виконавчих органів Луцькміськради», - додав він.

Крім того політик зауважив, що в його політсили зовсім інший логотип, а цю акцію він ще й назвав глумлінням над патріотами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Глумінням над патріотами це є існування партії Укроп, та і всіх інших партій.Лучани були б раді усіх Вас бачити на кладовищі в Гаразджі.
Відповісти
А хіба не правду написали?
Відповісти
Бо і правда , ЖИДЯРИ все хочуть покрасти
Відповісти
Коментуй не коментуй, а суть від того не міняється, приховати купівлю "тушок" в міськраді не вийде, бо це настільки очквидно, що говорить про плювання на думку лучан як запроданців, так і купців цих грішних душ.
Відповісти
Останні новини
В «Укропі» прокоментували «акцію» «Я «УКРАЛ» Луцьк»
26 березень, 2017, 02:55