«Правий сектор» розповів пр спільника вбивці Вороненкова

«Правий сектор» розповів пр спільника вбивці Вороненкова
Глава прес-служби "Правого сектора" Артем Скоропадський прокоментував на своїй сторінці у Facebook інформацію про спільника вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, яким нібито є боєць ПС Ярослав Левенець з позивним "Хантер".

За його словами, у 2014 році Левенець вступив до лав ДУК ПС і поїхав воювати в зону АТО, а на початку 2015 року він перейшов у батальйон Донбас, - інформує Корреспондент.

За словами дружини Левенця, за вісім днів до вбивства Вороненкова її чоловіка затримала поліція на вокзалі в Києві, відвезла у відділення, але потім його відпустили. У день вбивства Вороненкова вона говорила телефоном з чоловіком близько 11:00 (вбивство сталося об 11:30 - ред.). Ярослав Левенець розповів, що приїхав до Києва у справах, і йому треба відвідати прокуратуру.

Коли вона в день вбивства ввечері зателефонувала чоловікові, то у нього вже був відключений телефон. Тоді вона зателефонувала його приятелеві, який сказав, що недавно говорив з ним, і що Левенець телефоном сказав, що він був на допиті в прокуратурі приблизно о 16:00-17:00, тобто через п'ять-шість годин після вбивства.

Крім цього, повідомляє Скоропадський, є свідки, що у Левенця в день вбивства Вороненкова в Києві була зустріч на 15:40. Наразі місцеперебування Ярослава Левенця невідоме. Його телефон відключений.

Як повідомлялось раніше журналістка Олена Лунькова назвала Ярослава Левенця спільником кілера Дениса Вороненкова. Фотографія Левенця опублікована на сайті МВС в розділі розшукуваних.

У столичній прокуратурі відмовилися коментувати інформацію, посилаючись на таємницю слідства.

Нагадаємо, Денис Вороненков був убитий 23 березня в центрі Києва. Його охоронець важко поранив нападника, який незабаром помер в лікарні. Незабаром з’ясувалося, що кілером був громадянин України Павло Паршов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Правий сектор» розповів пр спільника вбивці Вороненкова
28 березень, 2017, 12:38
У Луцьку змагаються хористи
28 березень, 2017, 12:28