На Волині за вихідні гасили 13 пожеж посуші

На Волині  за вихідні гасили 13 пожеж посуші
У період 1-2 квітня на території Волинської області рятувальники ліквідували 13 загорань посуші.

Так, 1 квітня до рятувальників надійшло повідомлення про загорання сухої трави та очерету на березі ріки Стир поблизу села Рованці Луцького району. Пожежу на площі 0,9 га ліквідували, - інформує ДСНС у Волинській області.

Близько 21:00 год. горіла суха трава та очерет над Стиром і в районі вулиці Ковельської – там невідомі особи підпалили посуш на площі 0,3 га.

Увечері цього ж дня горіло сміття та суха трава на площі 0,1 га на території парку «900 річчя Луцька» в обласному центрі.

Цього ж дня рятувальники загасили пожежі посуші у селищах Шацьк та Іваничі, а також поблизу села Шистів Володимир-Волинського району.

2 квітня на площі 1,3 га горіла суха трава та очерет поблизу села Лище Луцького району, на площі 0,5 га – біля села Шменьки Ратнівського району, поблизу села Олександрія Ківерцівського району (0,2 га), у селищі Ратне в районі вулиці Центральної (0,2 га) та в селі Будятичі Іваничівського району (0,03 га).

Крім того, у місті Рожище горіла посуш в районі вулиці Набережної, а згодом ще одна пожежа посуші була зафіксована на вулиці Коте Шилокадзе.

Імовірною причиною пожеж в усіх випадках стала необережність з вогнем громадян.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.