«Шахтар» програв «Челсі» на останніх хвилинах

«Шахтар» програв «Челсі» на останніх хвилинах
У четвертому турі Ліги Чемпіонів донецький клуб «Шахтар» поступився англійському «Челсі» з рахунком 3:2 на користь команди з Лондона.

Гра відбувалася у Лондоні на стадіоні Стемфорд Брідж
7 листопада, - повідомляє Проспорт.

«Аристократи» зірвали домашні трибуни вже на 6-й хвилині, коли грубо помилилися Ракицький і П'ятов, дозволивши Торресу відкрити рахунок у грі. Вже через хвилину Хюбшман міг зрівняти рахунок, проте Томаш не зміг скористатися невдалим прийомом Чеха.

Втім не довго донецька команда змусила сумувати вболівальників. Адріано майстерно прорвався у штрафний суперника і віддав пас Вілліана, який в дотик відправив м'яч у сітку.

Однак на 40-й хвилині знову помилився П'ятов, і Оскар пробив вже у порожні ворота. «Гірники» ввімкнули режим пресингу і знову зрівняли рахунок. Комбінація донеччан завершилась прицільним ударом Вілліана.

На останніх хвилинах основного часу Мхітарян, Адріно і Рац били по воротах, але м'яч так і не залетів у сітку. Проте фортуна знову посміхнулася «Челсі». Вже у компенсований час Віктор Мозес добив «гірників» після навісу Мати. У підсумку сумні 3:2. Обидві команди «Шахтар» та «Челсі» мають однакову кількість очок - по 7.

Наступний матч для гірників відбудеться 20-го листопада, команда завітає до «Нордшелланда» у Данію.

Нагадаємо, що у домашньому матчі, 23 жовтня, донецька команда здобула перемогу над цим суперником.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто б сумнівався! Там судді на "допомогу" не приходять! :) А "Містера" тільки відміна ліміту на легіонерів спасе, бо українці йому заважають у еврокубках! :)
Відповісти
Останні новини
«Шахтар» програв «Челсі» на останніх хвилинах
07 листопад, 2012, 23:48