Фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» - у трійці найкращих*

Фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» - у трійці найкращих*
У Києві пройшла церемонія нагородження переможців V національного конкурсу “Благодійна Україна-2016”. Аби привітати благодійників, на захід завітала дружина Президента Марина Порошенко.

“У ці непрості часи, які переживає наша держава, благодійна діяльність українців і наших міжнародних друзів є вагомим внеском у збереження і розбудову європейської України”, - зауважила вона.

Національний конкурс «Благодійна Україна-2016» стартував 31 жовтня 2016 року. Збір заявок тривав до 28 лютого 2017 року, загалом на адресу оргкомітету надійшло 744 заявки у 15 колективних, 3 індивідуальні та 4 спеціальні номінації. Серед учасників конкурсу – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі і молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об`єднання громадян, засоби масової інформації, тощо.

У трійку найкращих потрапив фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”.

Анна Павлова, голова фонду, зазначила, що це перемога всієї команди, показник високої довіри меценатів. Вона подякувала керівництву банку за можливість працювати над проектом, усьому колективу - за співпрацю, а клієнтам ПриватБанку - за небайдужість і фінансову підтримку.

Фонду “Допомагати просто!” і ПриватБанку вдалося реалізувати не одну добру справу. Клієнти та співробітники ПриватБанку за п’ять років співпраці зібрали на благодійні проекти майже 59 мільйонів гривень.

У його проектах вже взяли участь більше 700 тисяч жителів України, а основними напрямками благодійності були та залишаються допомога дитячим будинкам і створення необхідних умов для ефективного лікування в Україні дітей з онкологічними захворюваннями.

Допомагає фонд і пораненим бійцям АТО та захисникам на фронті.

На Волині клієнти ПриватБанку подарували хворим дітям сучасне медобладнання на 260 000 гривень. З осені 15 тисяч маленьких пацієнтів, які щороку переступають поріг Волинської обласної дитячої лікарні, покращують своє здоров’я. Для лікарні його придбали за кошти небайдужих клієнтів-благодійників ПриватБанку з ініціативи Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку в рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!” Офіційно все медичне обладнання закладу передав директор регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко.

У дитячій лікарні, яка обслуговує маленьких пацієнтів міста Луцька та всієї Волинської області, є новенький бельгійський проявлювальний комплекс для рентгенологічних досліджень. У відділенні фізіотерапії та функціональної діагностики в зимовий час пік менше черг під кабінетом, бо нове обладнання допомагає обслужити більше маленьких пацієнтів.

Хронічні отити, тонзиліти, гайморити, артрити допомагає лікувати бельгійський фізіотерапевтичний комплекс. А ще один новенький український ртутно-кварцевий апарат одночасно оздоровлює чотирьох дітей з патологією ЛОР- органів.

Нагадаємо, перерахувати благодійні внески можна на сайті фонду blago.pb.ua, в терміналах самообслуговування, в системі електронних платежів Приват24 і в мобільному додатку Privat24 – меню «Добро».

акож у будь-якій касі, банкоматі чи терміналі самообслуговування по всій Україні.

Всі перерахування в рамках благодійних програм ПриватБанк здійснює без комісій і в подальшому забезпечує повний контроль за використанням коштів, проведенням тендеру, закупівлею та доставкою обладнання.

Всю інформацію про кожне зарахування та використання коштів можна побачити на сайті blago.pb.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фонд ПриватБанку «Допомагати просто!» - у трійці найкращих*
04 квітень, 2017, 04:15